«Арктичний коло» – це втілення снігу та льоду. (27 фото)

Протягом декількох років поспіль, в кінці лютого я відправився відвідати друзів, що живуть в невеликому селищі біля Арктики. Це час, коли день просто починає отримувати сили, і заморозки легко падають нижче позначки -30. Але в ніч, якщо немає хмар, розсіювач вогнів над головою, і якщо ви щасливі, ви можете побачити північні вогні.

р.

Поїзд Мурманськ прибуває в Лугі на ніч. Заморожене поле, а ще година на лісовому приводі до села Нілма губа. Вже спекотний будинок і спекотний чай. А вранці, у нас є невелика їзда.

(доб. 3)

Перший день, він свого роду навчання. Наче трохи втомилися після поїзда і нічних поїздок, ми звикли до холоду і короткого дня.

р.

І місцевий знак є порігм, який не замерзає в будь-яких умовах. Тут потрібно обов'язково бути обережним, лід на краях тонкий, а також розтріскується через тарілки. Але в тяжких заморозках з води є міцна пара і це видовище дуже красиво. Головне не замерзнути.

У декількох кілометрах від села є острови з високими берегами. Ви можете прогулятися по рухомих дорогах. Але необхідно добре підготуватися, таку прогулянку в холоді займе майже весь день. Коли я повернувся назад, я носила стільки морозів, що я не сильно відрізнявся від сніговика.

671266

Я не змогла повернутися і побачив захід сонця в білому морі. Красивий. Але ми повинні поспішати, в цей час року він дуже швидко отримує темний, і це не дуже весело, щоб блукнути через темний, особливо з температури різко з захід сонця.

Я отримав в село вночі. Я був втомлений, але я був щасливий, туман не прослужив довго, але мені вдалося зробити, на мій погляд, деякі хороші постріли. Підігрів, п'яний чай, назад на набір. Тепер об'єкт фотографії буде самим селом. І якщо це можливо, Північні вогні, раптом щасливі?

Одну ніч ми пощастили, де сороки хвилин в підвалі спали яскраві кольори північних вогнів. Я не збираюся описати весь процес, як ми збираємось, як ми пробігли через сніг, намагаючись знайти дещо менш гідне місце. Дуже фантастичний. Коли ви не повинні працювати. Я налаштував триногу і з часом натискав кнопку і решту часу я просто дивився небо. До речі, лід під ногами розтріскуються і деякі файли не працювали через те, що штатив зміщений або відмивається для тривалої швидкості затвору і половину швидкості затвору. Я мав знайти місце, де є багато снігу і там, щоб зміцнити ноги штативу, щоб вислухати коливання.

Пожовтий пішов. Камера захопила навіть трохи більше очей. Я чекав трохи довше, але мороз був настільки холодним, що дуже швидко прагнення бути теплою, переповненим все ще.

Ми часто сказали мені, що це було нудно, щоб піти в країну, як це. Я здався трохи, потім що? По суті, для ландшафтного фотографа, час не буває багато, і коли є така природа навколо, особливо не навіть тиждень. Але є ще один атракціон в Нілмі Бей. Це дайвінг-центр, і є хлопці з блюги, які працюють з ним. Ви можете вести переговори та плавати з блюгамами в морі.

Останнім часом після публікації фотографій з Таганою було багато питань про те, як працює фотографія в холоді. Насправді це працює нормально, але є кілька нюансів. Найголовніше - зміна температури. Нерідко новачки, які не зіткнулися з цією проблемою, надходять з вулиці, відразу знімають свою камеру, щоб вона швидко відтанула. По суті, це не можна зробити, камера відразу покривається конденсацією і може просто не вийти. Вам потрібна камера повільно нагрівати до кімнатної температури, тому просто тримати її в рюкзаку. Якщо я планував піти за годину після того, як я повернувся назад, я зберіг свій рюкзак в передпокої, де вже був мінус. Акумулятори завжди в теплих кишенях, і якщо камера свічка на тривалий час, акумулятор також знімається. Ще одне спостереження, найкращий заряд проводиться рідними батареями. По-перше, старі не рідні. До 15-20 хвилин стрільби. Загальна кількість акумуляторів мала три. Це досить для дня роботи в холоді. Для нічного пострілу я знову завантажив їх. Споживач значно підвищується, так як він холодець і швидкість відключення 25 секунд і вище. В резюме практично всі фототехніки працює в звичайному режимі, хоча можуть виникнути проблеми з з зооами, збільшуючи повільність, найбільш небезпечна волога. Нижче наведено фото колеги шахти, які не дуже піклуються про свою камеру, змінивши його лінзу зовні, куріння і видихаючи дим і пар безпосередньо до камери. Якщо ви керуєте камерою таким чином, він не прослужить довго.

Джерело: prophotos-en.livejournal.com/
Випадкові статті