Королева Єлизавета II 60 років на престолі - як це було

Учора, невелике сімейне свято захопило 60-річчя Великої Королеви на чолі одного з найбільш потужних імперій історії. У цьому випадку відбудеться велике свято.

В той же час ми спробуємо поставити ретроспективну на її князі.

Народилася в 1926 році, вона вперше з'явилася в публіці у віці 10 років, коли її батько Георгій Шість був коронований.

р.

Я ніколи не думав Єлизавету, що буде спадкоємцем до престолу. У 1937 р. перейшов на Палац Buckingham як майбутню королева.

У другій світовій війні майбутній королеви зробив радіозв’язок дітям, які постраждали від війни, а у 1943 р. її перша незалежна перформанс. Єлизавета відвідала Grenadier Regiment.

У 1947 р. у віці 21 років одружився князь Філіп.

У шостому лютому 1952 р. після смерті батька Єлизавета II заступила до престолу. Однак офіційна церемонія відбулася на другому з червня наступного року.

1990Р. 2199Р.

Королева має чотири дітей. Принцеса Енн і Князь Чарльз народилися перед їх коронацією в 1950 і 1948 роках, відповідно. Принц Андрій і князь Едвард народилися.

р.

Королева вважається правителем не тільки Великобританії, але і 15 інших держав.

р.

Вона також є великим вентилятором капелюхів і собак. Одним з найбільших пристрастей Єлизавети II є водіння. Вона все ще любить їздити по сільській місцевості.

60 років Серед живих королеви є другим тільки цареві Таїланду в плані тривалості її перебування на голові держави. На піку популярності і полум’я запрошують не лише шість десятиліть.

Вчора у Великобританії відбувся традиційний волей для здоров’я королева та декількох урочистостей.

р.

Фото: AP, Getty Images, Reuters, Життя