932
Оператор-постановник
Фотограф, чия робота анонімів з використанням фотомонтажу, а інші призводять до неприпустимого захоплення. Така неоднозначність думки повинна бути гідною уваги. Ми пропонуємо Вам невеликий вибір своїх робіт.
Автор каже, що він бідний, як церковна миша, любить думати і лежати. Злий, пити, палити і заправка. Він вважає своїх друзів котів, собак, старих людей і дітей. Я знаю Гоголь, Белінський та Зощенко. Він живе в місті Колоша, провінція Пенза. Природно, читання такого авто опису, кожен помітить заборону автора практично в кожному слово. Правда полягає в тому, що Олексій Менщіков дійсно з Пензи. Він любить Достоєвську і може бачити, що ми проходимо щодня.
Хто сказав
Тіні литі коти.
Тіні литі птахи.
Тіні литі собаки.
, м. Київ
Дивитися.
Павнс.
Елліпс.
фортепіано ключі.
Примітки.
Порушення ритму.
Гітара.
р.
Вартість
Зебра.
Людина в справі.
На тій же сторінці.
3250Р. 3700Р.
В'язниця.
ляльки.
Геї.
Над ним.
(Рівне)
Півонії в рамці.
Два сонця.
Мрії.
І ще кілька робочих місць.
до 1 2 3 4 5+
Фото Alexei Bednoy
Автор каже, що він бідний, як церковна миша, любить думати і лежати. Злий, пити, палити і заправка. Він вважає своїх друзів котів, собак, старих людей і дітей. Я знаю Гоголь, Белінський та Зощенко. Він живе в місті Колоша, провінція Пенза. Природно, читання такого авто опису, кожен помітить заборону автора практично в кожному слово. Правда полягає в тому, що Олексій Менщіков дійсно з Пензи. Він любить Достоєвську і може бачити, що ми проходимо щодня.
Хто сказав
Тіні литі коти.
Тіні литі птахи.
Тіні литі собаки.
, м. Київ
Дивитися.
Павнс.
Елліпс.
фортепіано ключі.
Примітки.
Порушення ритму.
Гітара.