"Зірка" Дайджест, 5 жовтня 2012

Останній робочий день для більшості з нас, не означає, що знаменитість також на вихідних носіях з можливістю релаксу. Багато знаменитостей чекають серйозної роботи. Не всі, хоча.

У Лос-Анджелесі відбулася прем'єра першого епізоду третього сезону серії «Похідний мертв». Це не жарт, адже серія зламала більше одного запису. Прем'єр-прем’єр «Універсальний Сітівальк» приймав участь у Сарах Wayne Callies та Андрія Лінкольна.

А потім є Norman Reedus.

Жорж Клоней, разом з ubiquitous Stacey Keibler, відвідав Бельверські пагорби для прем'єри живопису «Арго».

3610Р. 4200Р.

Серед присутніх також помітили: Дженніфер Гарнер (Jennifer Garner), Брайан Краньстон (Bryan Cranston), Макс Грінфілд (Max Greenfield) і, звичайно, режисер сам, а також провідний актор – Ben Affleck (Ben Affleck).

407180р.

8094 2010 р.

Актор Біллі Кристал, перш ніж відвідати наступний шоу, давав автографам Нью-Йорка права на руки.

Маріо Лопес пропагував свою нову лінію чоловічого одягу. Я вгадаю, що я був ембаррасований :

У Нью-Йоркі, на одному з арт-фестивалів.

Перший автор Сімпсонів, Аль Жан, і два актори, які озвучили персонажі анімаційного sitcom на виставці різьблення гарбуза в Лос-Анджелесі.

Ще одна користь співачки Psy в Сеул. Відчувається, що дарують йому щоденні концерти в Південнокорейському столиці.

Скарлетт Йохансон відвідав Москва для вечірки від Моет і Шандона.

Дайсі Lowe з собакою і друзями пішли на цирку в лондонському хампсісті.

Monica Bellucci – головна зірка відкриття нового ювелірного бутіка Cartier в Мілані.

р.

Мегамод Джастін Bieber пішов стрибати в Sky High Sports Park, Woodland Hills, Каліфорнія.

Його подруга Селена Гомес була там, але вони прийшли і пішли окремо.

Kate Moss (Kate Moss) може дозволити собі вигин перед камерою, навіть якщо картина береться за паспорт :

Я думаю, що Matt Leblanc є вихідним. В іншому випадку купуйте туристичні речі як спальні сумки?

Сьогодні у нас є дуже барвистий фото набір з Gwen Stefani для британського видання журналу Elle.

9753211

У вас є хороші вихідні!