925
Знаменитості та не просто на подяки Parade
У Нью-Йорку відбувся черговий щорічний парад, присвячений подякам. Ця подія була 86-а історія. На додаток до того, що сама подія була як завжди яскравою і яскравою, вона була прикрашена її наявністю знаменитостей.
Для того, щоб не відволікатися від розвинутої теми, ми відразу приступимо до списку тих, хто вирішив нащадитися від небесного неба шоу-бізнесу і провести кілька годин серед звичайних людей.
Flo Rida була верхова їзда яблука.
- відео @
Деканат Джиммі Фадон згадав про старі дні і став гітаристом.
Сінгер Кріс Ісаак провів парад в оточенні неідентифікованих тварин.
Рокери з Neon Trees переповнилися серед ніндзя черепахи.
Хлопчики гурту «Потрібні», очевидно, в дитинстві мріяли стати пожежниками.
Singer Don McLean захистив Spider-Man.
Легендарна баскетболістка Kareem Abdul Jabbar (Kareem Abdul Jabbar) і «ретривалість» не входить до складу баскетболу, особливо на платформі рідного коледжу.
Ми можемо бути неправдивими, але Whoopi Goldberg перетягнув в минуле. Конкістадори.
Carly Rae Jepsen був просто поїздка.
Я думаю, що зараз досить. Перейдемо до самої паради. Це дійсно дивно.
179547 р.
до
770944 р.
р.
3610Р. 4200Р.
Для того, щоб не відволікатися від розвинутої теми, ми відразу приступимо до списку тих, хто вирішив нащадитися від небесного неба шоу-бізнесу і провести кілька годин серед звичайних людей.
Flo Rida була верхова їзда яблука.
- відео @
Деканат Джиммі Фадон згадав про старі дні і став гітаристом.
Сінгер Кріс Ісаак провів парад в оточенні неідентифікованих тварин.
Рокери з Neon Trees переповнилися серед ніндзя черепахи.
Хлопчики гурту «Потрібні», очевидно, в дитинстві мріяли стати пожежниками.
Singer Don McLean захистив Spider-Man.
Легендарна баскетболістка Kareem Abdul Jabbar (Kareem Abdul Jabbar) і «ретривалість» не входить до складу баскетболу, особливо на платформі рідного коледжу.
Ми можемо бути неправдивими, але Whoopi Goldberg перетягнув в минуле. Конкістадори.
Carly Rae Jepsen був просто поїздка.
Я думаю, що зараз досить. Перейдемо до самої паради. Це дійсно дивно.
179547 р.
до
770944 р.
р.
3610Р. 4200Р.