гарбузові журавлинні манжети.

В цілому я боївся взяти випічку з гарбузом, тому що на себе я не люблю. Я думав, що випікання було б чітко за смаком гарбуза, але мої страхи були в варені.

Вам потрібно:
300г борошна.
2 ч.л. розпушувача
2 яйця
200 г цукру
80мл молока.
200г гарбузове пюре
40г розтоплений вершковий
1/3г сіль
Імбир
80г журавлини
декор
2 ст. какао
1 ст.л. молока
1 ч.л. цукру
20г вершкове масло.
порошок

Підготовка:
Поговоримо про пюре спочатку. З 950 грам гарбуза отримав 400 грам пюре. Я промивають гарбузи і очищають м'якоть і кістки, залишають шкіру. Нарізаємо гарбузи в середні шматки. Шматочки, щоб укласти у форму / на сковороді, накрити фольгою (в цілому, ви не можете це зробити, але так вона не згорнеться зверху і буде більш соковитою). Готовий гарбузовий пілінг, нарізаний на ще менше шматків і пюре. Це пюре.
Тепер для кексів самі. Яйця злегка збити з цукром, додати вершкове масло, молоко і гарбузове пюре. Посипати борошно сіллю і розпушувачем. Додаємо борошно суміш в рідину, посипаємо горіхом, журавлину. Дивитися, але не перемішати занадто багато. Тісто прийде з невеликими грудками.
Форми змащують маслом, заливають 2/3. Bake 25-30 хвилин. при 180 градусах. Готово перевірити збігом.
Масло розтопити, додати молоко, какао і цукор. Кекси замішують. І зверху посипаємо цукровою пудрою. Він не буде дуже солодким, тому що «глазур» буде злегка гірким, а цукровий пудр прекрасно видаляє гіркоту.
Якщо ви хочете зробити манжети тільки з глазур'ю, то я пропоную наступний варіант: 1 ст.л.кокаоа + 1 ст.л.мілк + 50 г вершкового масла + 2 ст.сугар.