2580
Вафлі.
Вафлі вже давно були улюбленими делікатесами дітей і дорослих. Нехай люди можуть протистояти лише домашню вафлі. Є багато рецептів для їх приготування, сьогодні я хотів би поділитися з вами рецепт приготування вафель, які я отримав від моєї матері. Моя мати запечена вафлі за цим рецептом, як дитина, і я любила їх дуже, дуже багато, і тепер я готую їх коханим чоловікам і вони дуже щасливі. Спробуйте, я впевнений, що вам подобається.
Для приготування вафл потрібно
(для 25 waffles):
350-400 грам борошна;
250 грам вершкового масла;
250 г цукру;
100 г молока;
5 яєць;
1 ч.л. рослинної олії.
Приготування.
Збийте яйця з цукровим піском. Додавання кімнатної температури масла. Хіт. Додати молоко при кімнатній температурі. Хіт.
Борошно просіяти, додати в невеликі порції, помішуючи тісто. Тісто повинна бути досить рідкою.
Вафлі добре підігрівають, змащують рослинною олією кондитерською щіткою, кальцинованими. Візьміть кілька ложок тіста і залийте його в вафельно-трайне, щільно закрийте кришкою і приготуйте вафлі до буріння (вчіть обирає ступінь «золотості», так як він віддає перевагу).
Гаряча (!) waffle з ножем або виделкою витягується з waffle waffle і відразу ж розгортається. Так готуємо решту вафель.
Насолоджуйтеся чаєм! З любов'ю!