906
Як BOROTIZIA З КОНДИЦІЙНИЙ БЕНЗИНУ
Всі драйвери! Чудова ідея, як боротися з цінами
Газолайн! Ціна палива стрімко зростає, трохи більше і ми побачимо 30-40 рублів на літр, і, можливо, більше. В Європі водії намагалися боротися з цінами акції «Не купуйте паливний день»
Це було кілька місяців тому. Виробники палива сміхалися на цьому, розуміючи, що це не може тривати довго: наслідки для власників автомобілів будуть більш шкідливими, ніж для них.
Але на основі цієї дії ідея нової, набагато ефективніше одна зросла! Коли ціни продовжують підніматися з такою стійкістю до депресії, ми повинні діяти. Для того, щоб зробити це без незручності, наступна ідея виникла: За два місяці ми не купуємо бензин і дизельне паливо на АЗК найбільшого постачальника в регіоні: скажемо Лукойл. Якщо паливо не купується протягом тривалого часу, продавець буде змушений зменшити ціни. Коли вони нижчі ціни, інші продавці будуть змушені зробити те саме.
Але щоб зробити різницю, нам потрібні ці компанії, щоб фактично втратити тисячі клієнтів. Незважаючи на здавалосяу складність, досить легко досягти! Дізнайтеся, що потрібно зробити! Відправте це повідомлення до 30 осіб, які ви знаєте! Якщо кожен з них проходить принаймні наступну десятку (30 х 10 = 300) і так далі, то на 6-му турі це повідомлення досягне 3 млн осіб. Просто перейдемо це повідомлення і люди зупиняться покупки. Це світова акція! Якщо кожен, хто втомився від сплати корпорацій величезна ціна на бензин відварів їх Землі, надішле це повідомлення на наступні 10 осіб – в тиждень ця дія буде залучена 300 мільйонів людей! Я б ви не знали, що це можливо? У людей, під яким будь-яка велика корпорація і навіть система буде розірватися! Дякуемо! Поведінка і дотримуйтеся дії! Повірте себе і просто перемістіть! Цей текст продовжується!
До кінця жовтня не контролюється Lukoil !!!
Я думаю, що має сенс. Що про Лукой? Це нічого особистого – це всього в кожному регіоні. Ми не будемо раді! Ми не повинні виходити і змусити їх знову сміятися. Ми йдемо по своїх АЗС і чекаємо на роботу мозку. І пам'ятаєте – 50 kopecks не гроші – нехай вони повертаються принаймні попередні ціни 16-20 рублів / л.