1136
Офісні війни
Розповідь про те, як друг і я воював наших колег і придумав крутий пост-рішення. Універсальний - officeplakat.ru
І тепер історія.
Я не знаю про вас, але я дійсно дратую, коли офіс пахне, як їжа. Зважаючи на те, що час обіду не зафіксований, запах їжі переноситься на офіс з дванадцяти-п'ять ввечері.
Після повторних, але невдалих переговорів, мій колега і я почав діяти:
1,1 км Ми звернули кордон кухні, які не можуть перехреститися з їжею.
2,2 км Вони залишають загрозливими нотами на кухні.
3. У Заспокійливі газові маски на обід один раз.
Все це давало тільки короткочасний ефект, а потім мій друг, дизайнер за допомогою тренінгу, вирішив намалювати плакат і повісити його на кухні.
156162
Люди взяли ідею з гумором, але, не дивно, загартували свої апетити і практично припинили харчування на робочому місці.
А потім мій друг пішов: він вирішив зробити життя всіх офісів краще і зробити офісні плакати, і навіть знайшов спонсора.
Тепер ви можете замовити і отримати безкоштовний друкований плакат, просто перейдіть на посилання officeplakat. й
Габаритний зображення
І тепер історія.
Я не знаю про вас, але я дійсно дратую, коли офіс пахне, як їжа. Зважаючи на те, що час обіду не зафіксований, запах їжі переноситься на офіс з дванадцяти-п'ять ввечері.
Після повторних, але невдалих переговорів, мій колега і я почав діяти:
1,1 км Ми звернули кордон кухні, які не можуть перехреститися з їжею.
2,2 км Вони залишають загрозливими нотами на кухні.
3. У Заспокійливі газові маски на обід один раз.
Все це давало тільки короткочасний ефект, а потім мій друг, дизайнер за допомогою тренінгу, вирішив намалювати плакат і повісити його на кухні.
156162
Люди взяли ідею з гумором, але, не дивно, загартували свої апетити і практично припинили харчування на робочому місці.
А потім мій друг пішов: він вирішив зробити життя всіх офісів краще і зробити офісні плакати, і навіть знайшов спонсора.
Тепер ви можете замовити і отримати безкоштовний друкований плакат, просто перейдіть на посилання officeplakat. й
Габаритний зображення