Молодий резидент Білорусії за 600 доларів в оренду гараж в Москві

Олександр 25 років. Народився з Борисова, навчався в Мінському коледжі електротехніки. Три роки тому він переїхав з Мінська до Москви, і за останні три місяці він орендував гараж біля транспортного кільця. Тепер він повернувся в Білорусь і готовий поділитися враженнями.

У 2010 році я зустрів дівчину з Москви, вона запропонувала переїхати з нею, згадує Олександр. За рік і половина ми проживали в її квартирі, потім побігли. Що робити далі: оренда дорогого житла або повернення в Білорусь? Тут прийшли врятувати друзів з коледжу - вони також оселилися в Москві. Перемістити, сказати, до наших гаражів.

499.00 Р

Життя в гаражі звучить божевільно. Але для Москви, як виявилося, це порядок речей. Власники гаражів в кооперативах з'ясували, як заробити гроші, побудували другий поверх, провели комунікації. Отримайтеся, жити. Мій перший гараж був без води, а меблі була просто диваном. На щастя, я не жив там. Я зустрілася з дівчиною і переїхала в квартиру. Наші відносини тривали рік. А потім друзі знову подзвонили в гараж, але в іншому місці.

Гаражі в кооперативі дворівневі, з перебудованим другим поверхом. У нижній частині знаходиться залізна хвіртка, вгорі знаходиться єдине вікно. У кожному відсіку каналізація, сантехніка, електрика, електричний котел для опалення. На стінах присутні індивідуальні лічильники.

Олександр погодився сплатити $600 на місяць. Так багато сьогодні в Москві орендують номер з хорошим ремонтом. Тут гроші однакові, але площа непропорційно більше - два поверхи і підвал. А загальна свобода. $600 за гараж - середня ціна. Мої друзі, які мали гідні меблі і інфрачервона сауна, оплачується $ 1000 на місяць. Для 200-300 ви можете видалити коробку, де буде просто вигнуті стіни.

839453

Не одне життя на першому поверсі, без вікон. Багато людей використовують його як майстер-клас. Похід - ви в роботі, до - в домашніх умовах. Це неймовірно зручно для Москви. Немає трафіку. Далі мені жив чоловіка від Бреста - на першому поверсі він відремонтував автомобілі. Я просто тримав велосипедні спуски і деякі речі, які були корисні в господарстві.

За сходами на першому поверсі двері подовжена комбінована ванна кімната, оббивається вагонкою, як і весь перший поверх.

р.

Під сходи на підлозі відкривається люка до підвалу, де власники зберігають варення, мед і компотів.

Номер на другому поверсі. У одному куті кухня з опалювальним котлом.

р.

Навпаки - диван, шафа, кілька столів, телевізор на стіну.

р.

до Які перші враження? Ви можете жити! Не було плити в гаражі - купила його в оренду. Знизу є погана вентиляція. У номері є багато людей. Не можна влаштувати проект - довелося приводити повітря вентилятором. На «комунальному» влітку вийшов $100 на місяць. Це буде дорожче взимку, звичайно. У важких заморозках, коли недостатньо електричне опалення, хлопці беруть теплові гармати до гаражів. Не проблема. І для того, щоб не платити багато електрики, можна також укладати світлодіодні стрічки, а утеплити стіни зовні. Звісно, ніхто не живе з дітьми в кооперативі. За словами Олександра, пари буквально кілька. Молодь.

- Іноді люди живуть на одній посадці і не знають один одного у людини. Це різні гаражі. Це як студентський гуртожиток. Кожен знає один одного, допомагає один одному, дивиться інструменти, йде на відвідування.

р.

Всім, хто сидить, скільки вони можуть. Подруга зробила шикарний номер в підвалі. Є телевізор, консоль, диван, пара стільців, і на стіні є пофарбований жовтий підводний човен, як Beatles, який світиться в темряві.

р.

На першому поверсі є кухня і туалет.

р.

На другому - вітальня і душ.

І це інтер'єри іншого гаража в ко-опі.

Вони живуть в гаражах незаконно. Але кожна коробка орендована під орендою, як якщо для роботи.

до Ви не знайдете нічого. Власники гаражів не люблять запалювати свій бізнес, вони шукають орендарів через знайомства. Але насправді поліція не має нічого спільного з цим. Ми друзі, які живуть в гаражах протягом декількох років, не пам'ятають жодного чеку.

р.

Олександр провів три роки в Москві. У цьому місті не було. Все в Москві відроджують гроші. Я знав людей, які вийшли на 6 ранку, пішли в офіс і приїхали додому на ніч. Що таке життя? Люди сердитися, неприпустимо. Здається, що ви відчуєте себе поганим на підніжжя - кожен буде крок над і рухатися далі. Коли у вас є почуття для кого-небудь в місті, муси відлякуються на фоні, але коли ви поодинці, ви заспокоїте оцінку ситуації.

Серед моїх друзів мало людей, які орендували квартиру і мешкали там окремо. Дуже дорогі. Москва переповнена. Дві або три сім'ї в одній квартирі. Це створює деякі гуртожитки, комуни. Ось чому я пішов в гараж. Я не хотів би поділитися з незнайомими кухнями, санвузлом, туалетом, договорами, які миють посуд для кого.

Мінськ - тихе місто, але не підходить мені. У мене є труднощі пошуку роботи. Не про можливості, це про те, як ваше волосся, як ви одягалися. У Москві було простіше: Я прийшов до компанії, сказав, що все ловить на літа, і через кілька днів продали дорогий обладнання. Допомогло вам заощадити гроші, подорожувати і взяти половину курсу дайвінгу. Можливо, я спинився в Мінську і після того, як я полетіти в тропічну країну, закінчити курс навчання і стати інструктором підводного плавання. Сісти в офісі з ранку до ночі або шурупування заводу є чужим життям, не шахтою.

Джерело: Новини.21.by