1852
Кримський сафарі
Автору вдалося зробити подорож до льодового парку "Тайган", який знаходиться в Криму, недалеко від Белогорськ і поділитися цікавими історіями і дивовижними фотографіями львів, кількість яких в цьому парку становить стільки 55!
На загородженій площі 30 га є 3 левові пряники, в яких є всього 55 лев. Кожна гордість має власну територію і іноді вони влаштовують на кордонах своїх володінь. Все це може спостерігатися відвідувачам з спеціальних металевих міст, які пропускаються по всій території парку. Загальна довжина 3 кілометри.
По дорозі ми припинили біля численних груп левів, які відразу об'єднали автомобілі з інтересами.
Лідер одного з привидів. Супроводжуючи Джимники, не дуже щасливі з вторгненням на територію
373762.
Відвідувачі абсолютно радують. Іра (в другому автомобілі) сказав після поїздки, що варто приїхати сюди з Далласа, просто відвідати леви. Я не скидав автомобільний вікно таким чином.
Красивий артефакт левового парку
Сад lion жіночий
Це як відвідувачі парку дивляться леви - з металевих міст на території.
Олег Зубков з улюбленим Він дав левів багато років свого життя, дуже любить ці тварини, і вони платять йому те ж саме. На мій погляд, ризик такого спілкування величезний.
Лідером повільного маршу є заголовок для автомобілів. Ми зупиняємось.
Леон дивиться на мій широкий. Він не може з'ясувати, що
Переміщення, лев не виглядає.
Р
Олег приходить до нього і говорить hello. Цар звірів затискає очі
Великий червоний кіт і його власник
І все гарем в тіні дерев
Особа страшна. Леви боролися тут, за словами директора, дуже часто.
Гаряча.
І погляд уважний...
І тільки свинина з куркою в ударі від чого відбувається перед очима.
Фото: aquatek-filips.livejournal.com
На загородженій площі 30 га є 3 левові пряники, в яких є всього 55 лев. Кожна гордість має власну територію і іноді вони влаштовують на кордонах своїх володінь. Все це може спостерігатися відвідувачам з спеціальних металевих міст, які пропускаються по всій території парку. Загальна довжина 3 кілометри.
По дорозі ми припинили біля численних груп левів, які відразу об'єднали автомобілі з інтересами.
Лідер одного з привидів. Супроводжуючи Джимники, не дуже щасливі з вторгненням на територію
373762.
Відвідувачі абсолютно радують. Іра (в другому автомобілі) сказав після поїздки, що варто приїхати сюди з Далласа, просто відвідати леви. Я не скидав автомобільний вікно таким чином.
Красивий артефакт левового парку
Сад lion жіночий
Це як відвідувачі парку дивляться леви - з металевих міст на території.
Олег Зубков з улюбленим Він дав левів багато років свого життя, дуже любить ці тварини, і вони платять йому те ж саме. На мій погляд, ризик такого спілкування величезний.
Лідером повільного маршу є заголовок для автомобілів. Ми зупиняємось.
Леон дивиться на мій широкий. Він не може з'ясувати, що
Переміщення, лев не виглядає.
Р
Олег приходить до нього і говорить hello. Цар звірів затискає очі
Великий червоний кіт і його власник
І все гарем в тіні дерев
Особа страшна. Леви боролися тут, за словами директора, дуже часто.
Гаряча.
І погляд уважний...
І тільки свинина з куркою в ударі від чого відбувається перед очима.
Фото: aquatek-filips.livejournal.com