1622
Військова експозиція бронетехніки в Китаї
У травні 2012 року автор відвідав військовий музей в Пекіні, де він зібрав захоплені бронетехніки, а також радянські та китайські танки. Детальний фотозвіт всередині повідомлення.
Автор пише: Під час подорожі за кордон я завжди хочу відвідати військові музеї. У травні 2012 року, коли я був в Китаї на міжнародній конференції з кібербезпеки, я відвідав військовий музей в Пекіні, де я перевірив відображення бронетехніки. Збираються обидва захоплені експонати, захоплені ПЛА в в'їзді до військових дій проти Куоминтанських військ Чиан Кай-шек, радянських та китайських танків. Все обладнання в дуже хорошому стані.
5276609
р.
Радянський танк Т-62.
_ Новини
М36.
р.
р.
Габаритний зображення
Р
р.
177323
р.
р.
Джерело: i-korotchenko.livejournal.com
Автор пише: Під час подорожі за кордон я завжди хочу відвідати військові музеї. У травні 2012 року, коли я був в Китаї на міжнародній конференції з кібербезпеки, я відвідав військовий музей в Пекіні, де я перевірив відображення бронетехніки. Збираються обидва захоплені експонати, захоплені ПЛА в в'їзді до військових дій проти Куоминтанських військ Чиан Кай-шек, радянських та китайських танків. Все обладнання в дуже хорошому стані.
5276609
р.
Радянський танк Т-62.
_ Новини
М36.
р.
р.
Габаритний зображення
Р
р.
177323
р.