2329
Вправа кімната з імпровізованими матеріалами
Авторка їзда велосипеда в безпосередній близькості від Рублівка і походила в справжню лісову гімнастику, виконану ким-небудь руками з підручних матеріалів.
р.
Автор пише: Їжте велосипед в безпосередній близькості від Рублівка, перевернув десь неправильно і... Моя щелепа практично вдарила кермо в сюрпризі. У лісі між стоячими котеджними містечками стояв дерев'яний диво!
Зроблено справжнє енергокомплекс!
Три ваги від "прави прямо для мене"
Щоб «великий, я не можу піднімати це».
р.
Витяг з вище / витягування на себе
Маса
Дві лавки живлення
Атлетична барбекю
Додаткові ваги
Пірс
Шведська стіна
Підлога причепа
Звичайно, я не можу протистояти.
Я приїжджаю в інший день і запитайте, скільки коштує квиток в ліс.
Ви вже помітили, що футбол грається в основному на столичних хокейних коробках... Я обирає слова... тих, хто обслуговує Московіти? І навіть де немає можливості займатися спортом, вони створюють його самі. У той же час вони не використовують матеріали з будівельної ділянки - всі дошки старі і чітко спинки. Я не здивився, якщо басейн вже копався десь поруч, а кардіосон з біговими доріжками з старого Камазу.
Джерело: ottenki-serogo.livejournal.com
р.
Автор пише: Їжте велосипед в безпосередній близькості від Рублівка, перевернув десь неправильно і... Моя щелепа практично вдарила кермо в сюрпризі. У лісі між стоячими котеджними містечками стояв дерев'яний диво!
Зроблено справжнє енергокомплекс!
Три ваги від "прави прямо для мене"
Щоб «великий, я не можу піднімати це».
р.
Витяг з вище / витягування на себе
Маса
Дві лавки живлення
Атлетична барбекю
Додаткові ваги
Пірс
Шведська стіна
Підлога причепа
Звичайно, я не можу протистояти.
Я приїжджаю в інший день і запитайте, скільки коштує квиток в ліс.
Ви вже помітили, що футбол грається в основному на столичних хокейних коробках... Я обирає слова... тих, хто обслуговує Московіти? І навіть де немає можливості займатися спортом, вони створюють його самі. У той же час вони не використовують матеріали з будівельної ділянки - всі дошки старі і чітко спинки. Я не здивився, якщо басейн вже копався десь поруч, а кардіосон з біговими доріжками з старого Камазу.
Джерело: ottenki-serogo.livejournal.com