1367
Ягідний торт з сиром
Інгредієнт:
бісквіт:
4 яйця
100г цукру
фургон
випічка горщик
120г борошна
кремовий
Чорниця
Українська
2 білки
1/8 стіл води
4 ст. цукру
щіпка
Оформлення:
смородина
малина
кокос
Підготовка:
1,1 км Бісквіт перший. Окремі білки і жовтки.
2,2 км Жовті збивають 2/3 всієї цукру в пишну масу.
3. У Окремо збийте білки до піків, додайте решту цукру і збийте знову.
4. 1/3 всіх білків додають до жовтків, перемішати і просіяти до цієї маси борошно з розпушувачем. Хіт.
5. Умань Потім додайте залишилися білки і акуратно перемішайте тісто ложкою.
6. Жнівень Два форми (d = 15.5 см) змащують рослинною олією і залийте тісто на них, рівномірно розділяючи навпіл.
7. Про нас Випрямляйте верх ложкою і запікайте в нагрітій духовці на т = 160-180 ° С приблизно півгодини (достатньо перевірити зубочистку після 25-30 хвилин випічки; перед духовкою не слід відкрити).
Примітка: Я планував торт з невеликим діаметром, але я не маю малих знімних форм, тому я використовував алюмінієві форми для тортів. Випікайте тістечка одночасно, інакше тісто не підніме.
8. У Видаліть тістечка з форми, остудіть не менше 8 годин, покриваючи рушником. Потім порізати кожну на три частини.
9. Навігація Курд підготовлений як зазначений за посиланням. Кожен один з них, крім вершини.
10. Меренга. Скрипки до крутих вершин.
11. Змішайте цукор водою в каструлі і варіть до кипіння на невеликому вогні.
12. Нехай він кип'ятить так, щоб цукор карамелізував (деальна температура становить 120 ° С, але хто не має термометра, просто зануривши ложку в сиропі, вийняти його і відразу принести його під струмок холодної води - якщо маса на ложці стала в'язкою, то вона готова; потрібно зробити цю процедуру дуже швидко, щоб не перетравити).
13.00 р. Гарячий сироп заливають в білки і довго і ретельно збивають міксером при максимальній швидкості до красивого блиску.
14. Помариньте торт з готовим білковим кремом з шпателем, випрямляйте і посипте сторони кокосовими стружками.
15.00 р. Помістіть попередньо промиті і сушені ягоди зверху. Нехай корж замочити не менше декількох годин.