Виставка ілюзій «Світовий внутрішній вихід»

"Світовий внутрішній зовнішній вигляд" - перша унікальна велика виставка ілюзій в Росії, відкрита в Великому планетарію Москви. На ній можна сумніватися в реальності тактильних, візуальних і звукових відчуттів людини. Автор посту перевірив, чи може захотіти мозок.

3250Р. 3700Р.

943754 р.

На в'їзді на виставку проводиться 3D картина. Щоб мати бажаний ефект, потрібно дивитися з правої точки і з одним оком.

Вид на іншу сторону.

І це чарівний номер, де люди приходять у дорослих і вийдуть як діти. По суті, в цьому приміщенні абсолютно немає світла і звуку ззовні, є вузькі коридори, через які потрібно ходити на дотик. Розвага не для клаустрофобів, крім того, щось висить від стель, а на стінах щось м'яке, незрозуміле.

Повідомляємо про те, що насправді немає зірки в малюнку, є п'ять "пікменів", два трапеції і три трикутники. Мозок лише виводить зірку в нашій свідомості.

«Що таке руббські та іржі праски», - думав я, побачивши цю інсталяцію, проникла сучасне мистецтво?

Виставка ілюзій «Світовий внутрішній вихід» р.

Але якщо ви приносите світло до цієї установки під прямим кутом, його тінь перетвориться в телескоп!

Ще один приклад оптичної ілюзії, я пам'ятаю щось, як це на телевізорі, поки я переглядав його.

Як виглядає він зовні.

У цьому майже чорному кубі можна спробувати обдурити вестибулярний апарат.

3145-1968

Або лежати, розслабитися.

367469 Р

Ось з одним натиснутим на кнопку, ви можете взяти картинку самостійно безпосередньо перед і в профілі. І відрахуйте всі ваші відбиття.

З таким столиком перед, ілюзіоністи поїхали по місту, демонструючи важку голову на блюдо, яка виграла і продемонструвала язика, від такого видовища хтось непристойний, а хтось вилікував і закликав вигорнути на ставку)

Тут зникають фотокамери і очі, щоб зробити праву руку.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Я не хочу прокоментувати цю фотографію, я думаю, що це ясно.

Нехай обличчя майстра ...

Чи змінився все тут? Що робити?

Ви можете піднятися на картинку, а точніше в обгортці цукерок.

Ми можемо прийняти місце четвертого ведмедя.

Тоді я чекаю на відеозал, де я можу перевірити свою увагу і з'їсти з оператором. Він був смачним, особливо коли він почав харчуватися червоним ікрою з ложками.

У цій моделі обличчя кошеня справляється, але якщо ви повернулися і перед нею, закривши одну око, здавалося б, обличчя кошеня опуклою.

Я любила цю виставку. У цій бані ви можете лежати і відчувати себе, поки ви є море. Ілюзію доповнюється помилковими хмарами і висиханнями гілочок.

Так, в центрі Москви, на виставці, можна лежати в ванну і ніхто не потіне, намагатися викликати безпеку і поліцію. Доброго дня!

03039, Україна

Як тільки я отримав, щоб прийняти мило і шампунь, моє місце було відразу ж прийняти, людина ... це столиця, перш ніж ви встигли підняти свої азони, як тільки ваше місце займає. Про нас

Також є невеликий майстер-клас, де можна приклеїти собі сувенірну ілюзію.

Або візьміть куб таким чином.

Джерело: escogido7.livejournal.com