1668
Язик яловичий з горіховим соусом
Язик яловичий з хріном - класичний жанру. А якщо хрін поєднується зі сметаною, базиліком, петрушки і горіхами, то вийде дуже ніжний соус, який гармонійно поєднується з ніжним смаком вареної мови.
Інгредієнт:
Мова яловичини, 1 шт.
Цибулю - 1 шт.
Келери - 1 стебло
Морква, 1 шт.
Лист Laurel - 2 шт.
сіль
Желатин 1 пакет.
Для соусу:
Фак (тертий) - 2 ч.л.
Сметана (не менше 20% жиру.) - 100 г
Горіхи кит (очищені) - 1 ручна.
Базилік зелений - 7-10 листків
Парслі, 0,5 поч.
Сік лимона - 2 ч.л.
сіль
1,1 км Язик яловичий ретельно промивається і поміщається в велику каструлю, повністю покритий водою. Покладаємо селери, лавровий лист, очистаємо цибулю і перцем і доводимо відвар кипіння. Коли вода починає кип'ятити, зменшити вогонь до мінімуму, зняти шум (піна), сіль і кип'ятити близько 4 годин, покриваючи кришку.
2,2 км Коли мова варена, беремо її з гарячого бульйону і опускаємо в ісію воду. Після цього шкіра від я3ика знімається як зубчик. Чистий язик до нарізання зберігаються в горщику з відваром.
3. У Так як варена яловича мова має властивість швидко намотування і затемнення у відкритому вигляді, має сенс покрити нарізання желе, потім залишається глянцевим і має свіжий вигляд протягом тривалого часу. Щоб приготувати желе, потрібно взяти трохи бульйону (близько 2/3 склянки), в якому язика була варена, довести її до гарячого стану (близько 70 градусів) і розчинити миттєвий желатин в ньому. Краще зробити концентрований желе, тобто покласти більш желатин, ніж зазначений в інструкції.
Крок 3. Приготування желе
4. У Потім, в той час як желе ще тепле, язика розрізається максимально тонко, кожен скибочок занурюється в желе і укладається на блюдо.
Крок 4. Нарізання мови
5. Умань Для соусу ми очищаємо і натираємо на невеликий тертці. Свіжий хрін можна знайти на ринку, тому його можна замінити консервованими. Але все ж переваги свіжого кореня очевидні - це як сердечник, так і ароматний. Коли я потерла його, я носила як цибулю.
Крок 5. Підготовка хрін
6. Жнівень Потім всі інгредієнти соусу поміщаються в чашу блендера і подрібнюють до однорідного стану.
Крок 6. приготування соусу
7. Про нас Нарізка яловичої мови подається з соусом і зеленню. Дуже смачно покласти шматок мови на скибочку свіжого хрусткого хліба і залити соусом.