«Бін Ладен» походить з Криму

резидент Севастополя Віктор Губренко вирішив подорожувати по всьому світу на мотоцикл. Повернувшись до Криму за паспорти: немає сторінок, що залишилися в поточному порядку.
Через свою бороду він називається Bin Laden. Байкер не відхилений ніком, і каже, що така борода дуже зручна на дорозі - пил з особи виглядає так. Подорожі також поголені головою не для краси, але для гігієни, бо потрібно провести весь день носіння шолома.
Віктор Губрієнко розповів 15 хвилин, що він має коріння Караїту. Так сталося, коли Крим був ханатом, мій великий рят-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греатм. Так вона потрапила до Криму, а потім вирушила караїт кров, сказав байкер.

Правда, Віктор Губренко не знайомий з культурою Караїтів, але він зумів дізнатися багато інших. Він їздив на мотоцикл до невідомої країни, приймаючи тільки запасні частини, інструменти і намет з ним. Губрієнка спілкувалася з різними людьми – від бездомних до президентів. Європейки, за даними байкера, занадто закриті і фіксуються на власних проблемах, але африканські довіряють, відкриті і повністю без комплексів.
Губрієнко проїхав до 41 країн. За цей час він обстріляв 4 рази, затримував 6 разів і навіть поклав у військову тюрму. А в незвороті Конго байкера захотіли розмаїти дві жінки і залишити в с. – як «свіже кров». На межі Мавританії та Малі Віктор мав набагато небезпечні пригоди: він спалював живий. Попередньо помилково помилитися бульбами, які вводять вогонь в магазин. У кав’ярні звернулися поліцейські: Губієнка вже була використана бензином.

Ніяких спонсорів Gubrienko. Він сказав 10-місячну подорож в Європу та Африка вартістю йому вісім тисяч доларів. Найдорожчі - віза, - сказав байкер.

У той час, коли мандрівник був зірвав. Віктор Губренко розповів про те, як в місяць і в Африці втратили 25 кілограмів. «Для двох тижнів не тільки не їсти, але й не бачу їжу», - сказав він.
Пам’ятки після кругло-світової поїздки Віктор Губренко не планує писати. «Мемоіри – Я не хочу сказати їм! Є такий старий, спрага сенил, який сидить, слинує, і медсестра пише щось там, щоб диктувати. Ugh!, байкер сказав зі сміхом.

А замість того, як він працює в інтернеті щоденно. Вдово, Віктор знайшов, що багато читачів сподобалося його. Я був особливо доторкнувшись буквами з інвалідністю. «Чи ж вони подорожують з мною. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Має багато професій, 18 - тільки підтверджені дипломами. Останнім питанням Віктора Губієнка займалася шафа-купе, а також логістика в міжнародних перевезеннях.

Поїздка триватиме ще два і півтора роки. І сказав, що він просить його 8 паспортів, які майже помістили співробітників паспортного офісу в комі. Я мав обмежити себе двома, але Губієнка сумнівається, що це буде достатньо, тому що вся Америка і навіть Антарктика попереду.
www.15minut.org/