Найсильніша жінка в Україні

Анна Куркуріна – чемпіон світу з енергозбереження. На 46 років він мав широкі плечі, накачали руки і рельєфний абс. Кожен чоловік може заздрити свою фігуру, і багато іншого, вчитель біології, який виглядає після тварин в зоопаркі, навіть не думають про таку кар'єру.

Anna коментує:

до Коли ви були маленькі, ви завжди попросите ваших дітей, які ви хочете бути? Що говорять з лікарями, вчителями, і я сказав, що я буду з тваринами!

Після закінчення біофакульти Ганна направляється працювати вчителям в Миколаєві. У Радянському Союзі немає обмежень, коли дізнався, що місто було одним з кращих зоопарків.

- Пам'ятайте, коли італійці в Росії зробили фільм, лев ран? Моя мрія була підняти лев. І так я прийшов влітку, і вони розповідають, що ваша мрія була вірною, ліонес відмовилася годувати левовий куб, вони кажуть - ви годуєте? Я кажу, звичайно, це мрія мого життя!

Коли я зрозумів, що мій внутрішній вміст з зовнішніми злегка не збігається, коли я прийшов в магазин тут, у мене є розмір "C", а в нижній частині "el" добре, я відчував дискомфорт. Звідси, комплекси недосконалості фігури, і я був схожий на груш, на вершині невеликого, а в нижній частині великий.

У шість місяців досягла бажаної гармонії. Але це не зупинилося. На 40 вона вирішила показати світ, що все можливо.

до Я не розумію?! Я маю назустріч 40 і я хочу почати жити. Я вирішив стати найсильнішою жінкою на землі.

Анна ніколи не залишила тренажерний зал. Я вивчав кілька разів на день. І після 2 років отримала титул найсильнішої жінки на планеті.

6 років отримала понад 50 нагород. Але через успішність спорту нам довелося забути про жіночий зовнішній вигляд. Іноді Анна помилкова для чоловіка.

до Вони кажуть, «Чоловік, гроші!» Я пішов, щоб виділитися і пояснити, хто я. Хто піклується? У порівнянні з багатьма чоловіками, я природно дивлю більше чоловіків, ніж вони роблять. Але це їх проблема, не шахта. Я найсильніша жінка, і що я повинен виглядати, дистрофічна? З чого я повинен натиснути барбекю.

Анна каже, що вона ніколи не думала про зміну її статі. Хоча вона виглядає міцно в душі, вона каже, що вона є реальною жінкою. Має манікюр і педикюр тричі на місяць. Але через чоловічу фігуру, крихкі суконь і високі підбори довелося відмовитися.

Анна працює практично в будь-який час. Тренує майбутніх чемпіонів і проводить спортивну програму на місцевому телебаченні. Але щотижня з друзями обов'язкова програма - співати в караоке. Це де вона відчуває себе реальною жінкою.

р.

р.

Р

, Україна