11294
Спортсмена та красива Юлія Єфімова
Підбір фото триразового чемпіона світу і просто красива Юлія Єфімова, яка отримала нам 2 золоті, срібні і бронзові на чемпіонаті.
Вже без рожевої шапки Юлія Єфімова провела свій найкращий чемпіонат світу.
Перший Барселона золото Джулі коментар
«Я буду жити в Росії. Це велика в Америці і я люблю Італії в Європі. А потім в Австралії, де живе брат. « » » » » » » » » » » » » » »
Щастя в квітах
«Я можу плаття гламурно. Я люблю стиль «70-х» і шпилька. У мене є багато цих зображень в домашніх умовах.
«У Америці ми зробили? А в джакузі навчалися, і на пляжі пройшли відро, а на пляжі пройшли реле з штовхачами.
Ефімова високе, ніж президент. ВВП має приміщення для вирощування.
Я люблю Nickelback, відчайдушний, червоний Hot Chili Peppers. Я завжди хотів піти на концерт Bon Jovi.
Єдиний спосіб я можу виграти, щоб поїзд, я буду.
Я прогріваю тихо, я думаю, що я куплю на 6:40, але я насправді половина години на початку. Я бачу, що мій суперники не залишають.
Найуспішніший Кубок світу
Джерело: www.sports.ru
Вже без рожевої шапки Юлія Єфімова провела свій найкращий чемпіонат світу.
Перший Барселона золото Джулі коментар
«Я буду жити в Росії. Це велика в Америці і я люблю Італії в Європі. А потім в Австралії, де живе брат. « » » » » » » » » » » » » » »
Щастя в квітах
«Я можу плаття гламурно. Я люблю стиль «70-х» і шпилька. У мене є багато цих зображень в домашніх умовах.
«У Америці ми зробили? А в джакузі навчалися, і на пляжі пройшли відро, а на пляжі пройшли реле з штовхачами.
Ефімова високе, ніж президент. ВВП має приміщення для вирощування.
Я люблю Nickelback, відчайдушний, червоний Hot Chili Peppers. Я завжди хотів піти на концерт Bon Jovi.
Єдиний спосіб я можу виграти, щоб поїзд, я буду.
Я прогріваю тихо, я думаю, що я куплю на 6:40, але я насправді половина години на початку. Я бачу, що мій суперники не залишають.
Найуспішніший Кубок світу
Джерело: www.sports.ru