Почуття подобається ТРЦ Gulliver.

Повернувшись у 1927 році, пан Роланд Callingham, бухгалтер з Лондона та вентилятора залізних залізниць, збудував своїх садівників, щоб побудувати ставку на подвір'ї та тенісних кортах. Роланд планував провести прийоми і вечірки там, але його дружини запропонували замість того, щоб величезна кількість містобудівних поселень був створений з саду і що поручня буде побудована там. У 1929 р. було відкрито величезну модель британських сіл з залізницею між ними.

Аеродром, в '90-х роках був бетон з джетлінером, але недавно вирішив повернутися до старого шляху, і зараз він виглядає красиво з зеленою травою.

Всі взяли участь у будівництві, сім'ї, рабів та друзів. Кожен спробував додати щось особливе, без копіювання існуючих будівель. Не один спробував зробити це точно так само, як і в реальному світі, і це, ймовірно, створює приємне зображення цього місця, яке було дуже добре збережене в цей день.

Королівський замок

У 1934 р. ромби Bekonscot досягали королівського палацу, а потім молоду вісім-річну принцесу Elizabeth відвідали це чудове місце. Сад пана Калінгема з тих пір, як стати дуже популярним місцем. Моя дочка і я пішов в останній місяць, щоб провести вихідний день. Далі я розміщую багато фотографій, щоб дати вам трохи уявлення про те, що виглядає Bekonscot Model Village, але краще побачити його жити. Я думаю, що вони будуть радіти.

Будинок аристократії

03039, Україна

Королівські забіги, швидше за все, мимити щорічні кінні забіги в Ascot. Навіть приїзд царя.

Панорама

Р

Ось як я розумію лікарню.

Деякі заводи.

Класичні річкові човни.

Парк розваг

Ферма

Парові поїзди всюди, ймовірно, не менше десятків поїздів постійно лякаються між містами, що проходять підземні місця в спеціальних тунелі.

Вежа крупним планом

Док на озері

Класична британська пальня, така майже в кожному прибережному місті

Маяк, він спалахнув від часу, але він не зловив цей момент.

р.

млин

Церква

Багатий сад

Садиба гаража

Ще одна церква.

Навіть зоопарк зробив.

гараж

Р

Ласкаво просимо в панель HantonAir.

робота-таун

Ось поїзд, що працює з тунелю.

Великий завод.

Будується і ремонтується.

Одна з станцій

Час від часу пожежа відбувається в селищі і в реальному димі потрапляє з даху.

03039, Україна

Класичні будинки від Kent County

1983-1874

Параметр

р.

бетмен

Ще один рядок

Панорама аеродрому

Латинки

Гарний приватний будинок.

Р

І це центр управління залізничним транспортом.

Деякі двигуни мають вбудовані камери, які можна переглянути на цьому екрані. Дивовижна Я хочу, щоб сад не був!

Так само, як це було майже сто років тому.

Ще одне місто на нашому шляху.

Автостанція

Магазини

р.

Автомобільний дилер

Коледж

р.

Автогіро і біплан

Рожеве село солом'яний будинок

І загальний план парку.

На додаток до величезного макета є також невелика залізниця, на якій можна їздити. Діти тривають.

Р

Поїзд робить невелике коло по периметру саду

Типовий локальний розвиток в області робочого класу.

Завод меблів

Збирання деревини

р.

Невелике місто, одне з вулиць.

Веб-сайт: www.openjournal.com