1540
Чому люди так хвилюються про створення проблем для інших?
Я жив з багатьма людьми, в багатьох місцях. Я був чудесним, чому люди так хвилювалися про виклики інших? Якщо хтось не одружений, вони хвилюються, "Чому не ви одружилися?" - якби шлюб є загальним законом, щоб дотримуватися. Важкий всім, людина починає думати, що краще одружитися - хоча б всі ці люди перестануть псувати його. Але це помилка: як тільки ви одружилися, вони починають запитати, "Коли приходить дитина?"
Тепер це дуже складна проблема. Не в руки: дитина може народитися, може не народитися, і він буде народився в свій час. Але ці люди будуть любити вас... "Дім не вдома без дитини." Це правда - бо без малюка будинок здається так безшумним; з дитиною будинок відчуває себе як божевільний будинок! І чим більше дітей, тим більше проблем розмножуються.
Я сидів в тиші в моєму житті. Я не маю нікого, я ніколи не запитую всіх, "Чому не ви одружилися, чому ви не маєте дитини?" Я не думаю, що це цивільне, щоб запитати про такі питання, щоб вимагати про такі речі; це буде заважати свободу іншого.
А люди продовжують жити своїми дружинами, з дітьми, і як наявність кожного нового члена сім'ї, який отримує більше і більше, буде турбувати багато, ви автоматично станете меншою і менш чутливою. Ви почуєте менше, ви бачите менше, ви менше, ніж за смаком.