1223
Вітчизняний ветеран В.О.В. вона вже 89!!! роки АЛЕ вона не просить алм, але купує нитки і в'яжемо шарфи самі, які вона потім продає з ранку до вечора кожен день
Жінки та джентльмени, кожен хто читає ці слова прямо зараз. Я хочу розповісти вам історію. На станції метро Белоруська Кольцева на в'їзді в місто на лавці ви завжди можете побачити цей бабуся, на перший погляд, неприпустимо, якщо не кілька яскравих в'язаних шарфів, які вона продає. Але насправді, за цією тривіальною ситуацією лежить ще одна глибока людська долина. Вітчизняний ветеран В.О.В. вже 89!!! роки АЛЕ вона не просить алм, але купує нитки і в'яжемо шарфи, які вона потім продає з ранку до вечора кожен день. У віці 17 років вона втратила свою слух, коли вона кинеться на поромі, на якому нації пливуть, заради материка, людей і миру в нашій країні ... і умови, в яких її життя зараз йде викликає біль і жах! Я запитую всіх, хто має серце і почуття подяки в своєму серці для життя, які дав нам зараз, щоб допомогти цій людині. Купити хустку, допомогти фінансово або просто сказати hello і спасибі! Дякуємо Вам за Вашу відповідь і будь ласка, вкажіть на ваших сторінках, що добре повинно бути необмеженим!