1285
"Female Power" (вибір)
... Прийняття – сутність жіночої природи. Все проявляється. Для продовження життя жінка повинна прийняти чоловіка. Для того, щоб зібрати дитину, жінка повинна АКСЕПИТИ новий і невідомий чоловік. Для того, щоб бути щасливими, необхідно прийняти красу і мудрість жіночої природи.
Це жіноча «сила», сила «не-резистентності», сила буття у внутрішню гармонію, яка є частиною гармонії природи. Ця жіноча влада не має нічого спільного з жертвою, бездумним поданням або демонстративною бездоповіддю – «А, я просто слабка жінка!» Важливо мати можливість приймати.
Але ніхто не навчає нас жінкам, як жити в гармонії з природою. Ми ще є «процентним членом суспільства». Ми навчаємо дотримуватися правил, виконувати функції та бути «реальними дітьми». «Я хороша людина, Ленка, це життєрадісна, що жінка» є справжніми словами реальної живої людини. Це яскраве відображення реальності, яке ми живемо.
Для того, щоб отримати щось, необхідно спочатку зробити щось. Ми знаємо, що людина цінується своїми діями і діями в зовнішній світ. І це дійсно дуже логічні і праві речі. Право, для чоловіка.
Але в жіночому світі все відрізняється. Все, що живе в будь-якій країні. Значення жінки не в "дів" і "дів". Місія жінки – це не «глю,» але до «приймання». Це не про самопізнання і ставлення споживачів до життя.
Жінки «процеси» схожі на саму природу. Природа приймає, якби він поглинає все, що навколо. У всьому світі є право бути. Природа приймає все, що «народжений» і, таким чином, забезпечує простір для росту і розвитку. Я маю на увазі, "Прийміть прийняття". Це базовий «православний» жіночого світу.
Але суспільство не вимагає жінок до «приймання», але до «інвесту». Вимагає від жінки, що «добрий» для чоловіка, але поганий для себе.
А потім жінка піднялася подіумом і сказав: «Зміняємо наше життя краще». Він культивує не владу любові, прийняття та створення, але влада опору, опозиції та знищення. Усе це означає, що такий світ не підходить їй, і вона відмовляється приймати його і любити його, як це.
«Я не хочу такого сина», – каже жінка, що вона псує його для деяких неприпустимих. Її дії повні з хорошими намірами – вона хоче підняти гідну людину. Але що це дійсно?
Чоловіки, до речі, часто скаржаться, що жінка не «прийняти чоловіка як він». Ні. Бо він вирощує бджільництво, що «приймання» неправильно. А що навчається «інвесту» у своєму чоловікові, а не «глюмувати» простір для дії.