Які симптоми зламаних відносин? . й

Якими є симптоми зламаних відносин жінки з її глибокою жіночною природою (привабливість жіночої душі)?

«Використовувати чисто жіночу мову: Я відчуваю себе надзвичайно вичерпним, втомлений, нестійкий, пригнічений, плутати, зношувати, зношувати, вводити, нечутливий.
Я відчуваю себе рубаним, крихким, слабким; винним, завжди сердитися або дратувати; безглуздий, невагомий, занурений вниз, похилий, божевільний; я відчуваю себе не натхнення, немає сенсу.

Я відчуваю, що я даю всі мої творчі повноваження іншим, вибрати чоловіків, роботу або друзів, які смоктати весь сік з мене.

Я не знаю, як тримати свій власний темп, я страждаю від сором'язливості, я не знайшов шлях до свого власного відродження, я глибоко занурю в повсякденному житті, в інтелектуальних диках, роботі або інерції.

Я бояюся ризикувати себе або розкрити себе, я боїтеся публікувати свою роботу, перш ніж це стає шедевром, Я боїться піти на подорож, Я боїться любити інших або інших, я боїтеся, що хтось буде падати на голову або зникнути, щоб ніхто не знає де; Я трембл перед потужним, я досвід зниження сили перед початком творчого проекту, приниження, довге, ступор, тривога.

Я боїтеся боротися, коли немає іншого шляху, я боїюся випробувати новий, Я боїться стояти на повній висоті, я боїтеся говорити, говорити проти; Я досвід болю в животі, нудота, печія, біль під ложкою, задушення, я тяжаю відмовитися занадто легко або дати.
Я боїюся зупинитися, я боїтеся дії, я використовую для підрахунку до трьох разів і ніколи не пускаю; Я страждаю від задуму, розщеплення почуттів - і одночасно маю всі здібності і можливості діяти.

Ці недоліки не є захворюванням будь-якої ери або століття, вони стали епідемією, яка вносить жінок в будь-який час і в будь-якому місці, де вони пригнічують, де їх дика природа перекривається.

Здорова жінка дуже любить вовк: вона міцна, весела, повна життя і енергії, знає її територію, винахідливий, вірний, мобільний. І поділ від своєї глибокої (дикої) природи призводить до того, що особистість жінки неперевершена, стає слабкою, млявою, примарно. Ми не входимо в цей світ для того, щоб жити в нашому віці, як вагові істоти з патологічним волоссям, нездатними стрибками і розчісуванням, проклюючись, створення життя. Якщо ж життя жінки впала в зниження або спряжу від боредом, то це час для Дикої жінки проявляється, творча сила душі переповнена каналом.
Clarissa Pincola Estes, Робота з вовками