10 жіночих арки. Продовження. .

Тара

У буддійській традиції Tara представляє жіночу людину Будди компасіону, яка йде на допомогу в складних ситуаціях. «Жіноча серце є більш ніж ніж ніж чоловік» – цей аспект особливо виражений у тих, хто бачить свою мету у наданні допомоги та збереження життя та здоров’я: медсестри, лікарі, психологи, а також деякі жінки, які відчувають особисту відповідальність за благополуччя інших.

Для тих, хто хоче навчитися краще зрозуміти потреби інших, налаштовувати в одній хвилі з тими, хто потребує допомоги і догляду, є практики, які виявляють і підвищують цю здатність: центр серця стає основним місцем сприйняття сигналів, що відчувається як спеціальне поле енергії в грудях і руках. Архетип Тара наділений спеціальною живильною потужністю, магнетизмом і мудрістю. У Анаха, якість уваги відчувається як ніжний світло, що вдається до певної особи, особи або ситуації.

Вправи, які розробляють ручну чутливість, розширюють груди. Diamond in the Rose Meditation: Sit комфортно з спиною прямо. Приєднуйтесь до ваших пальм на вашому серці і натисніть їх до грудей; пальці разом, між пальмами. Злегка покрийте очі і повільно концентруйте свою свідомість в точці між вашими бровами. Уявіть червона троянда у вашому серці. В середині бутона лежить блискучий діамант. Мило співаємо мантри «Ом манжем гумкою». Ви також можете взяти будь-яку іншу коротку фразу, яка надихає і надихає вас. Тримайте свою свідомість на образі діаманта в центрі троянди до кінця медитації, поки не залишиться 2 хвилини.

Калі

Вражаючі богиня, вона може бути знайдена в різних традиціях, зокрема, в Греції її роль відіграли медузи Горгон, Хекате, а також Меде, Арідне і багато інших занепадних або відхилених жінок. Калі - це темний і бурхливий гіпостаз Парваті, темний шакти і руйнівний аспект Шиви. Божі Матері, символ руйнування. Калі знищує ігнорування, підтримує світове замовлення, благословляє і звільняє тих, хто прагне знати Богу.
Калі є незалежним і незалежним у прийнятті рішень. Його архетип дозволяє повністю відчути свою потужність. Жінка в цьому образі нагадує Ліліт, який відмовився від обіє Адама. У небезпекі вона здатна руйнувати, але тривалий репресований гнів приносить знищення самому. Таким чином, вивільнивши пару, жінка здатна освоювати власну владу, перетворювати її в енергію для життя і усунути перешкоди для подальшого розвитку.

Є можливість. Після того, як час був прекрасний принцеса. Не знайдено ніяких недоліків у неї, вона була втіленням краси, трави і досконалості. А князь впала в любов з нею і вирішив її зрадити. Я прийшов до неї одружитися. Краса дав свою згоду, але встановити одну умову: Я полюблю тебе, поважаю тебе, буду вірно служити тебе, і ви ніколи не будете здивувати мене, і ваше життя буде наповнене радістю і щастям. Але пообіцяю мене одна річ: один раз на рік ви не дозволите мені піти на одну ніч і ніколи не попросити, де я збираюся або що я роблю. Молодий чоловік думав, що це не так складний стан і, звичайно, погодився. Вони одружилися, стали царем і королевою, і жили в любові і радості. Жінка стала справжнім супутником життя для чоловіка. Вона оточена ним з увагою і відхиленням, подолала його теплом свого серця і ніжною любов'ю. Вона подала йому вірно і чесно, їх царства боролися, нічого не змогло своє життя, але як вони погодилися, кожен рік за одну ніч Королева залишить додому без того, щоб розповісти її чоловіка що-небудь, і він не запитав, де вона витратила цей час. Так вони проживали довгий час, але тривожна тривога почала займати володіння царем. І кожен раз його дружини пішов з ним, що тривога виросла більше і більше, "Чому вона витрачає час без мене?" Що робити? Чому я можу попросити її?
Нарешті він вирішив дотримуватися своєї дружини. Одну ніч, коли німці залишили будинок, він спокійно пішов. Він побачив свою прогулянку по по полю, перехрестивши річку і переходив глибоко в ліси. Він занурився за старою памою. А потім, підійшовши пень, побачивши, як вона кинула її одяг, перетворилася в змійку і, вилікуючи кільцем, почали його і обприскувати отруту. Зібрав його присутність. Коли п'ятий побачив його, він підійшов його і сказав: Що ти зробив? Не пропустіть мене, не турбуючись про себе. Я не служив вам вірно, я не любив тебе? Ви не знали, що догляд і за мною, і в поверненні запитали тільки одну ніч на рік. Незважаючи на те, що я щасливий з вами, люблю наші діти і подбати про наших суб'єктів з задоволенням, іноді я втомився, роздратований і сердитися, і для того, щоб не показати свої почуття іншим, я піти в ліс і позбутися від них, висловлюючи все, що накопичилося в душі протягом року, перетворюючи в отруйну змію на один день. І тепер, що ви дізналися мій секрет, я не можу накопичувати всі подразнення, і я повинен висловити це момент, що я відчуваю його. . . ?

З тих пір жінки більше не приховують від чоловіків, щоб перетворити в змія, його і прикус. А чоловіки забути, що життя подобається коханій людині без турботи і сорбу. Кожна людина мріє про життя в раю з красивим, турботою, ідеальною жінкою, але отримує з нею Серпент, який з часом прикусає свого чоловіка.

Цей образ має особливу потужність і як позитивні, так і різко негативні риси. Деякі жінки повністю відхиляють цей аспект, інші свідомо обробляли його. Для того щоб не пригнічувати періодично захищаючи почуття гніву, роздратування і відродження, але перетворити їх в союзи, необхідно їх розпізнати і дати собі можливість висловити ці емоції.
Кохартичні практики, такі як динамічна медитація Kundalini (Osho), kriya kundalini йога «перетворювати гнів», гомотропний дихання, «дикий» танці, допомогти перетворити руйнівну енергію Калі в величезну силу водіння.

Агер – це природна емоція, властива людині. Однак поточна ситуація така, що ми часто сердитися, але не маємо можливості адекватно висловити цюемоцію. Причиною цього є соціальний тиск: майже всі нас навчаються з дитинства, що гнів погано, без надання будь-яких розумних рішень. Людина, яка висловлює небезпеку, як правило, судиться іншими. В результаті він добре освоює техніки пригнічення гнів, щоб це стає звичкою і призводить до накопичення внутрішнього гніву.
Внутрішня агресія може розірватися у вигляді потужних підіймань протоки, які заміщуються почуттями провини. Ще один спосіб використовувати внутрішню небезпеку, щоб заправляти її самостійно. Тут лежить коріння депресії і саморуйнівної поведінки.

Крія "Реліз Ангера": Практика запропонованого комплексу дозволяє порожнити запаси внутрішнього гніву. У другому вправі площа, в якій під тиском знаходиться внутрішня гнівка, а негативна емоція залишається без нічого, але прийти на поверхню. У третьому вправі ми висловимо небезпеку, і в шостому, ми реагуємо на небезпеку, спрямовану на себе. Решта вправ балансує пуповинний центр, де ця емоція корелюється, а також відкриті канали для перетворення небезпечної енергії, запобігаючи її накопичення.

1,1 км Поверніть на спину, поставте в спокійний і комфортний стан. Почати дихання одночасно через ніс і через рот, щоб ви отримали хропіння. Продовжити протягом 2 хвилин.
2,2 км Підніміть прямі ноги на 20-30см. Проживання в цьому положенні 2-3 хвилини, повільно дихає і глибоко. Потім, не знижуючи ноги, приклеївши язику і починайте «потепління вогню» через рот. Продовжити 1-1,5 хвилин.
3. У Не відпочиваючи, піднімайте ноги вертикально вгору і починайте з силою, щоб збити руки на поверхні. Час 2-3 хвилини.
4. У Бхая-пранаяма. Потягніть коліна до грудей і охопіть їх руками. Язик злипає, вдихає через рот, видихає через ніс. Дихання глибоко, повільне і потужне. Час 2-3 хвилини.
5. Умань Сидіння на колінах і обережно спускаються між підборами. Поставте руки на коліна. Проживання в цьому положенні за 1 хвилину. Потім оберніть руки навколо грудей. Вимкніть переадресацію і випрямляйте інгаляцією. Продовжити в помірному темпі за 2 хвилини. Потім збільшіть темп на 30 секунд.
6. Жнівень Сісти з ніжками, що не спустошуються, починайте натиснути тіло долонями, продовжуйте протягом 2 хвилин. Подухи повинні бути досить міцними, тобто вона повинна боляче.
7. Про нас Підігніть і нахиліть прямо назад, щоб тіло було паралельно поверхні і руки вільно повісили. За 3 хвилини співайте мантри «Рам» монотонно. Зосереджується на вібраціях цього звуку в центрі навігації.
8. У Не перестаючи співати, перейдемо в кобра позу. Продовжуйте співати «Рам» за хвилину. Після чого починайте співати з головою, продовжуючи 30 секунд.
9. Навігація Сидіння в положенні лотоса або іншому положенні з перехресними ногами. Переплетіть всі пальці, крім індексних пальців і простягайте руки вертикально вгору. Сб-крія. З казкою «Сат» малюємо в шлунку і виконуємо мулі bandha, з казкою «Ус» випускають замки. Після кожного мантра циклу береться коротке дихання. Зосередитися на брови. Продовжити 2-3 хвилини. В кінці зробіть дихання, затримайте дихання протягом 20 секунд і, після виконання мулі банди, підштовхуйте енергію вгору. Види, утримайте дихання під час видихання, і за допомогою банди, простягайте енергію до хребта.
10. Медитація на 11 хвилин.
11. Глибоке релаксування за 11 хвилин.

Dhumawati (Баба Яга)

Дуже стара і дуже мудра жінка, яка пройшла через всі етапи життя, знає сутність речей, відчуває людей на першому погляді - цей архетип живе в багатьох російських казках, в Індії її ім'я - Дгумаваті. Його зовнішній вигляд не особливо привабливий, його сутність є надзвичайно чесним і чітким.
Ми можемо звернутися до цього образу, коли ми хочемо чесно зізнатися наші найглибші побажання, і визначити довгострокову перспективу життєвих рішень. Відомий yogi Indra Devi (у співвітчизнику) жив у віці від Dhumavati (103 років). Подорожуючи по всьому світу, вчив йога в світлі, гумористичний спосіб. У віці 92 років вона була в Москві і вражала всіх, коли вона легко “злетіла” на сцені, вчив Кирило Молчанову голову в пару хвилин.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.