1531
Один. Ви заслуговуєте на краще лікування.
Шановні жінки, ви заслуговуєте на краще лікування вашого чоловіка. Витримаєте це, будьте втілені ним, і від цього самотнього чоловіка лікує вас набагато більш поважним. Тексти пісень, а це означає: Він просто відчуває його, я обіцяє.
Ви заслуговуєте чоловіка:
Він дав вам квіти періодично.
Подарував Вам невеликі (або краще) подарунки.
Я поважаю тебе, особливо незнайомцям.
Ви маєте більш важливе значення для вашої сім'ї та друзів.
- виконання внутрішніх обов'язків,
Я мав масаж періодично і т.д.
Написати список того, що ви думаєте, що ви заслуговуєте. Порівняти його з тим, що вам потрібно і видалити, що вам не потрібно. Прочитати його періодично, і після того, як ви будете відчувати, що вам потрібно. Після того, як ви почнете отримувати свій шлях.
Кілька коментарів по стандартних заперечень.
Перша і найбільш поширена заперечення: «У мене є багато недоліків, тому я не гідний». Це абсолютно не пов'язані речі. Відчуття «Я гідний, і в цьому випадку я гідний» - сміливість запитати чи вимагати щось. Ви не знаєте, хто ви, хто ви, або хто ви, або хто ви,
Як ви спрагили. Не пропустіть воду. Хтось має воду. Просто скажемо, "Дяку воду." Чоловік подарує Вам. Чи може бути необхідно вимагати (Дивна вода, або вона буде гірше для вас), або це може бути необов'язково нічого робити.
Що про ваші слабкості і бажання? Ви можете мати тисячі недоліків, але шляхом їх переробки або пошуку нових, ви не будете зупиняти бажання пити.
Так потребує жінка. Жінки потребують чоловіка, щоб поважно поспілкуватися, поговорити з нею, іноді дарувати подарунки і багато іншого. Без неї, вона любить жінку. Що це важливо, скільки недоліків у вас є? Запитайте або запитайте, що вам дійсно потрібно, або частина вас буде вмирати.
Якщо ближче до нашої теми, можливо, ваша людина втілює вас почуттям провини, наприклад: «Я не скажу слова любові, бо ти щось зробив, що не робив, неправильно і т.д.» Або ж вона була настала у вас з дитинства батьками. Забудьте його. Вам потрібно щось для життя, щоб попросити його, вимагати його, і незалежно від того, які недоліки ви придумали. Як ви знаєте, у нас є слабкі сторони. Неважливо, що ви заслуговуєте на краще лікування від вашого чоловіка, незалежно від того, що ваші переваги або недоліки.
Другий додаток на цьому елементі. Жінки часто думають, що чоловіки знають про свої бажання, але не варто, хоча ці бажання очевидні. Хоча це не зовсім на тему статті, і я написав багато про це, але я буду писати знову. Чоловіки не розуміють жінок на всіх і зазвичай не знають нічого, особливо якщо ви безглузді або намагаєтеся подарувати натяки. Розкажіть чоловіка чітко і зрозуміло, що ви хочете від нього, іноді це досить. Не можна чути, «Чому не ви сказали мені про те, що ви не хотіли, або відчуєте себе погано?» Іноді достатньо запитати.
Третій додаток.
Жінки, просять, що вам дійсно потрібно спочатку, а потім для розкіш. Ви не повинні запитати діамантів, якщо ви не маєте достатньо щоденного контакту з чоловіком або прогулятися в дощ.
Два. Основа щасливих відносин між чоловіком і жінкою є повагою.
І що може бути взаємоповага і, відповідно, щастя, якщо людина може дозволити собі жартувати з жінкою, грубістю, не кажучи вже про напад і т.д.? Не існує взаємоповаги і відносини погіршуються.
Тому висновок полягає в тому, що якщо жінка так, що чоловік починає поважати її, перестає бути залізною і грубою, то вона займає величезний крок до сімейного щастя.
Відповідно, ви не тільки для себе, але і для збереження щасливої сім'ї, для ваших дітей, в кінці.
Ви бачите, є багато причин, щоб поважати себе. Перша для себе, друга для щасливої сім'ї, третина для дітей. (У тому випадку, якщо вони ще не існують, вони для майбутнього.)
Питання зазвичай: «Як поважати і як поставити чоловіка на своєму місці? й
Це техніка. Якщо ви точно знаєте, що ви хочете поважати, якщо ви відчуваєте, що ви заслуговуєте його, то рано чи пізно буде спосіб це зробити. Кілька стандартних способів прикладу. Ви можете мати власні способи, оскільки чоловіки різні.
Якщо вам не сподобалося його жартів, не сміятися з ним. Це тільки заохочує подальше «чума» над собою. Скажіть його, що його жарти не смішні і не люблять тебе. Не приймаєте чоловіка, що це просто жарт. А жарт може відірвати людину або знищити стосунки іноді швидше, ніж прямий образ. Якщо він хоче жартувати, нехай йому жарт на себе. Чоловіки часто можуть похвалитися, вони знають все, коли вони не знають нічого, вони навчаються, хоча вони не можуть це зробити самі. Що таке залізо.
Якщо людина груба, то не завадить йому у відповідь. Це зазвичай мало використання. Повідомляйте його, щоб його правдивість до вас неприпустимо. Ви не повинні поговорити з жінкою. Якщо він хоче зануритися, нехай йому піти і отримати грубо з чоловіками.
до І звичайно, чисті жінки, які теж іноді працюють добре.
Першим способом є кричати. Якщо жінка починає лікуватися, то нерідко агресія починає випаровуватися з кожним сльозом. Звичайно, не зловживати цей метод, інакше для чоловіка це буде як фон. Так, найголовніше, через сльози, не забудьте пояснити чоловіка, чому ви лікуєте. Скажіть, що ви лікуєте з цієї причини. Що, якщо він говорить або робить це, ви дійсно боляче і ви лікуєте.
- Далі Я довго думав, чи писати про це чи ні, але я вирішив писати все. Це жіноча танто. Цей метод слід використовувати тільки в екстремальних випадках і тільки якщо інші методи не працюють. В цілому, один раз на рік і навіть якщо є хороша причина, то ви можете захистити свої права з ним. Але не частіше.
Коли жінка є гістеричною, людина втрачається. Давайте скажемо чоловіка, виповнивши вас і отримаєте тебе. Його жарти, грубість, або поведінкова поведінка перевищили кожен ліміт. Він заслугував. А потім ви починаєте кричу і кричить. Ви сказали йому все, що ви думаєте про нього. Ви пам'ятаєте свої гріхи протягом останніх шести місяців. Ви поговорите, що ви починаєте. Будь-які заперечення, що робить вас ще більшою державою заводу і в кінцевому підсумку людина дає.
Звісно, бажано, щоб табло була без ізоляцій (це важливо, що ви все ще знаєте про те, що ви сказали) і на одній темі, тобто метод «збитого запису», який завжди добре працює. Це коли ви говоримо про те ж саме кілька разів, і не дайте собі плутати або відбити.
На прикладі «Ваша пристрасть жартів не дратує мене». У відповідь людина намагається сперечатися, ламаючи щось. Ви кажете, що я хворий ваших жартів, особливо перед іншими. Ці жарти відкликають мене і т.д. й
Я думаю, що ви зрозумієте себе. Цей метод працює особливо добре, якщо в звичайному житті ви не знеболюєте і не допускає такої поведінки. Я хочу уточнити – використовувати цей метод не тільки один раз на рік (і бажано один раз кожні п'ять років), і дійсно для серйозних причин, коли людина нічого не знає. В іншому випадку людина лікує вас, як табло, і цей метод втратить свою ефективність.
«Я не кричу». Можливо, ви не маєте багато синів у вашій родині, і цей метод ніколи не слід використовувати. Тоді я щасливий для вас. Ну, що якщо це не так ідеально? Чоловік іноді відверто не хоче зрозуміти щось протягом років, і сини з рук. Тоді ви просто повинні навчитися говорити гучно. Якщо не для себе, то для щастя сім'ї.
Ну, звичайно, один з основних способів не пішов в будь-яку точку, щоб винагородити когось для лікування вас повагою. Ви можете сказати, "" Я дуже вдячний, що ви захистили мене від вашої мами (dad) під час відвідування ваших батьків і т.д. Я відчув, як я був за кам'яною стіною. Я пишаю тебе. Ви можете перейти в деталь. Можна повторити. Це люди, які люблять, добре запам'ятовуються, а потім намагаються повторити те, що він був чудовий.
Я хотів би сказати про те, як поставити чоловіка на своєму місці, якщо це необхідно. І це потрібно, якщо ви живете з людиною, завжди виникнете. Як кажуть, «Див мене пальця, вони відкусять тебе». Цей доведений повністю відноситься до життя жінки з чоловіком.
З повагою, Рашид Кірранов.