Як пробудити королева в собі.

Р
Я виходжу на кухню зараз і відчуйте ледь відчутні аромати ванілі, шоколаду і чим ще ніжний мигдаль. Як в дитинстві, коли мама запечена дивовижними пирогами або бункерами. А потім я пам'ятаю з посміханням: «О, я почую себе!» Вона була змащена після ароматної ванни з дивовижною індійською олією з шоколадом, карамельним і мигдалем. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! І це не так важливо, щоб складки в деяких місцях були зменшені, але прес накачали, і щось інше, щоб затягнути і регулювати - це все неспроможність! Коли шкіра оксамиту доторкнутися і замочується в найтонших ароматах десерту, то ви самі станете таким смачним... О, хто я збираюся отримати смачний? Мій чоловік? Чи знаєте ви, що він має?

Я рідко пам'ятаю, що я є скарбом. І з дитинства збиралася ця неприємність.

Я, як дуже скромна дівчина, не мухала з ким-небудь, не побудував очі для хлопчиків, тільки танцювали з серця. В короткий час я мав стільки задоволення, як я міг. І раптом з'явився конкурс на найщасливу дівчину. По закінченню вечора, коли всі танцювали, як вони могли, результати змагань стали оголошені. І коли хост, який є DJ (ми не знали таких слів), нарешті оголосив, що приз присуджено досить червоно-волосатий дівчина в модному сірому комбінезоні, я чесно не вірю, що я мав на увазі. Шукайте, шукайте, хто так щасливий? Це не до тих пір, поки не приймав мене рукою майже на стадію (сцена, де грали музику і DJ), що я зрозумів, що це було мені, і ні іншої дівчини, яка була королева партії. Приз був свого роду племінної іграшки, але це не важливо – головне, що десятки очей однокласників і дітей з паралельних класів дивляться на мене. Ми спостерігаємо сумішшю захоплення і заздрості. Він був мій маленький тріумф, але я не підняв мій ніс після цього і навіть не вірю в красу моїх неземних. Після того, як хлопці тримали мене в будь-якому напрямку: «Червоні, безшумні зелені очі!» Він був тільки в глибині моєї душі, що я відчув тепер, що вони були так компліментовані і похвалилися, як вони могли. І я відчуваю, що зараз, це не важливо.

Ще одна важлива річ в тому, що ці два епізоди раптово стали плутанними, вони утворилися в акорде мій дивовижний властивість - мистецтво не збагачення своєї краси, блаттера і чарівності, а також... Ця якість є моє спалювання від надмірної гордості, але також стомлюючий блок на шляху до звичайного жіночого щастя. Не завжди ідеальний зовнішній вигляд, але непристойна впевненість в їх нездатності: "Всі жінки люблять жінок, і я королеву!" Він не сходить на вулицю, але плаває з павуном, не входить в ресторан, але презентує себе, не приїжджає до роботи, але показує свою величність або високий рівень принаймні.

Щоб бути чесною, я використовуюсь для того, щоб заспокоїти таких людей в моєму серці, а іноді я хотів би сказати: «Зробити корону!» І тепер я хочу психічно навчитися намагатися на такому короні – не за порожній пухтер, але як магічний інструмент успіху, відкриваючи праві двері і насолоджуючись навіть найважчими серцями. З якоїсь причини я раптом запам'ятав пісню Пугачєва - від початку творчості:

Роки пройшли над головою,

Що робити?

Де ваші пшеничні локони,

Нержавіючі руки, великі вії?

Королева, ah, королева...

Королева, ah, королева...

Це можливо, якщо ви просто краса королева або модельний бізнес. Великих акторів, письменників і співаків протягом багатьох років, як доброго вина, тільки набрати силу. Як добре є Sophie Marceau і monica Bellucci в Не дивитися назад! Вони не більше 40, але є справжніми королевами кіно – французькими та італійськими. І Juliette Binoche Королева і Andy McDowell. А наш Вера-Альентова і Аліса Фрейндліх також світяться жінок в будь-якій точці світу! А Мерил Стереп, в її 60-плюс все ще блискучий, це просто супердіва всіх часів і народів!

Так, щоб підбити вище, так як я вже була принцеса шкільного м'яча, хочу підтримати королівську стати, часто запам'ятовуючи мої віртуї і намагаючись на короні принаймні розумово. Я тільки зносу його з особливих випадків. Так, щоб запобігти ніжній любові до себе. І хочу бути королевою пені і PR. На жаль, досягнення професії більш міцні, ніж настоянка зовнішнього шарму. І нехай моє царство стане простором глобального "веб" - ось де ходити!

Звертаємо вашу увагу на чотири правила пробудження королівського статуту:

1,1 км Ми любимо себе щодня, незалежно від того, як втомилися ми. Взявши душ або замочивши в баню з ароматною піною, акуратно скажіть: «Ви моя краса, ви мій золото, ви королеву краси!». Допомагає підвищити самооцінку миттєво - тестується більше ніж раз багатьма дівчатами і старшими леді.

2,2 км Робимо коронку з картону і кольорового золотистого паперу і зносимо її з часу, а мангал можна пришити з будь-якої тканини яскравіше. Приготуйте і гордо отримайте квартиру, а суб'єкти - всі побутові члени, дайте їм присідати в хмільному банті і поцілунати ручку. Якщо ви одружені, ви можете запропонувати чоловіка.
Цар, ви побачите, він сподобається. Якщо ви живете самостійно, це ще простіше грати в своє королівство, коли ніхто не дивиться. (І сім'ї жінок або тих, хто живе з родичами, може знайти його легше переробити королівський вихід в гордій сонці.) Розважатися з серця, ця гра чудово заряджається оптимізмом.

3. У Щоб тренувати королівську поставу з ідеальною плоскою спиною, щодня зношують важку об'єм на голові - енциклопедію деяких або кухарів. Спочатку ви будете тримати руки, а потім ви зможете балансувати без підтримки.

4. У Ви можете співати в караоке-пісні Ірини Алєгрової «Емпрес» – відваги в ній, які також допомагають розкрити королівські якості. Або оберіть будь-яку іншу пісню, співайте її м'яко і танцюйте в ритмі.

Марія Дарська