1377
Можливість приймати подарунки.
Чи знаєте ви, що коли ми робимо їх щасливими? Про те, як важливо для нас і для інших, пише Rami Blackt – відомий експерт з питань східної психології, Vedic astrologer, є автором ряду популярних наукових статей і книг. Він провів 5 років як монах в індійському храмі, навчаючи Аюрведу і ведикської астрології і подорожі по всій Індії. Регулярно проводить курси, семінари та тренінги з темної астрології та аюрведи в Ізраїлі, Росії, США, Канаді та інших країнах.
Взяти подарунки щасливим людям.
Я прийшов до Казахстану, щоб провести семінари. Я був привітний в кращих традиціях східної гостинності – всіх кращих гостей. Я не відчув себе комфортно і спробував відмовитися від того, де я міг. Для чого хороший психолог сказав мені, Ви розповідаєте про важливість любові, можливість подарувати, але якщо ви не можете отримувати і не приймати любов, не можете дарувати. Вам не буде нічого дарувати.
Ці слова зробили мене думками і реконструювати мої погляди і дії. Згодом я бачив багато разів, як це працює: люди, які не знають, як приймати не можна гармонійно, що відносини, побудовані на краще всього однієї людини, не можна назвати успішним і щасливим.
Я був недавно введений до чоловіка, який був одружений на третій раз в 40-х роках. Всі жінки залишили його, незважаючи на те, що він був ідеальним чоловіком з усіх боків - він заробив добре, зробив все навколо будинку самому, не дозволяв дружині зробити практично будь-яким, приніс каву на ліжко вранці. Але з якоїсь причини любов жінок швидко пройшов, і їх серця закриті.
Справа в тому, що серця відкриваються в момент початку, в момент жертви. А якщо ми не даємо нам щось, їх серця близькі до нас. І вони часто навіть несвідомо починають нас послухати, не поважати нас, а на зовнішньому рівні просто паразитують і роблять претензії. Ви сумніваєтеся?
Згадуємо сім'ї, де батьки жили для дітей, робіть все для них, запитуючи нічого в поверненні, а з іншого боку, де діти мали обов'язки навколо будинку і вони повинні зробити щось для сім'ї, щоб допомогти батькам. Особливо це стосується великих сімей.
У якій групі ви думаєте, що діти, зростаючі, дають батькам на годівлі будинків або просто негативне ставлення до них, і в якій групі поважають і піклуються?
Так само стосується відносин між чоловіком і жінкою.
У разі, якщо людина подарувала вам щось, його ставлення до вас поліпшується. Це активно використовується в різних містах, які багато разів звертаються до тих, хто дав їм принаймні один раз, тому що вони знають, що набагато простіше отримати від бідної особи, яка вже давала принаймні щось, ніж з багатої людини, яка ніколи не дала їм нічого.
Ця методика використовується авторами різних методів, таких як «Як стати поганою». Для того, щоб вони помітили, що чоловіки часто ходять від корицю до поганих, які можуть «пропустити чоловіка до найсвіжіших». Звичайно, це інша екстремальна. І після того, як є недолік. З тих пір, коли людина просто використовується, параситізований на нього, він також закриває своє серце відносно паразита.
У цих випадках немає обміну енергією.
Це також відноситься до різних видів послуг – ви хочете, щоб ви, ваша робота, консультації, приватні уроки, деякі ремонти, не оцінені, не поважали і не вдячні? – це просто – починайте робити все безкоштовно, або при безглуздій ціні, не дозволяйте людям хоча б якось подякувати Вам.
Подумайте про це: «Чому?» любить мати новонародженої дитини? Він дуже зручний? Не дозволяйте спати, кричить, потрібно мити його постійно. А ви почуєте його, «Що ви знайдете?» Просто це дитина, дружина, колега. "лет" самодопомагає себе і приймати послугу, що сприяє тому, що серце дарувальника відкриває, з усіма наслідками, які слідують звідси: партнер має смак для життя, хвороби, енергії.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
У різних традиціях, є пристойні і просто виписки, які приймають життя, дари життя, ми робимо Боже щасливим і навпаки, якщо ми не приймаємо, вважаємо себе невигідним, це дуже "поживаючи".
Одну людину приїхали відвідати другу і побачили багато встановлену таблицю, вітчиво почали швидко харчуватися, забути про все. Але після того, як він подолає почуттям сором'язливості, і він пересуває пластини і повністю зупиняється їжі. Але він помітить, що це не радує другу. Хто кладе стільки енергії в варіння і організацію вечері. Тоді він починає харчуватися повільно, свідомо, намагаючись кожну страву і щиро подякувати. Це приносить багато радості господареві. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Якщо ми відмовляємо прийняти його, це "розпис". Критор.
Ми всі необхідні об’єкти «приймання» нашого піклування та любові. У світі так влаштовується, що душа може бути щасливою любов'ю і служити кимось. Вже багато людей похилого самопізнання є тваринами.
Тому, якщо ми не даємо людям зробити щось добре для нас, вважаємо, що ми неможливі, то порушуємо один з законів Всесвіту. А потім ми повинні мати справу з ними, і ми повинні мати справу з ними, і ми повинні мати справу з ними, як вони менше і менше.
Всесвіт не дає нам те, що ми не цінуємо і що ми не хочемо прийняти, ми віримо, що ми не гідні того, що ми даємо.
Що таке небо?
Я пам'ятаю, що дивився описом всесвіту, освітленого древньою індійською родзинкою. Вони кажуть, що є вищими і нижніми світами. Рай і каблук. Ці, в свою чергу, складаються з декількох різних рівнів.
Тільки 14 рівнів. Земля на сьомому, середній рівень. На кожному вищому рівні щастя більше сотні разів більше, ніж на попередньому рівні. Але, щоб отримати до цього рівня, потрібно стати сто разів більш самотніми.
А це стосується як до наступного життя – якщо ви хочете народитися на більших планетах, в наступному житті – стати більш самотніми, а в даний момент – більш самоздатною людиною в цьому житті, в даний момент більш щасливим він є.
У нас є три рівні обізнаності:
1,1 км Я щасливий, коли всі навколо мене щасливі. Це рівень свідомості на вищих, небесних планет, ангелів, і несамовита, гармонійних людей.
2,2 км Я щасливий, коли я відчуваю себе добре, і я не хочу, що інші люди відчувають. Це рівень середніх планет. У сучасному західноєвропейській цивілізації виражається.
3. У Я щасливий, коли інші відчувають себе погано. Це рівень гельських планет. На землі спостерігали в ворожих, жаді, вкрай самогубних істот.
Ісус сказав, що Царство Боже в межах нас. Ми можемо створити небес або пекло, де ми. Він буде створювати пеклі, де він, для себе і для інших.
З іншого боку, Мати Тереса, Святий Франциск, Сівананда Свадам, шість Госмаміс Вриндаваної та інших святих завжди соромляться з щастям і не тільки здоровими, але й захоплювали всіх просто своєю присутністю.
Вони виросли всі ці ідеї взаємообміну енергії, вони тільки повністю жертвували і доручили їм життя Богу. І це ще не небо. Це Царство Боже...
Пристойний.
Один чоловік просить Бог показати його небо і пекти. Спочатку він знайшов себе в величезному залі, де посередині був величезний стіл з багатьма стравами, за яким сподобаються люди з пов'язаними, прямими руками і вони не змогли ставити їжу в своїх ротах, тому що вони не змогли зігнути руки на ліктях. Вони постійно борються і відштовхувалися один від одного з таблиці. Але навіть коли вони приймали їжу, вони не можуть пити його або їсти його. І зробив їх ще більш сердитися. Тут була їжа навколо і атмосфера наповнена ненависті.
Тоді він пішов в інший номер з таким же столиком. Але навколо столу були спокійні, мирні люди, які подаються один одному своїми руками, при цьому говорячи з собою слова. Ті, хто був в'ялений, вони отримали пропозиції з любов'ю і вдячністю. своїми руками пов'язані таким же чином. Все було добре і змістом. Атмосфера була наповнена любов'ю і добротою.
Де був небес, і де він обов'язково вгадується.
Секрети Астрологера Монка в епаулетах офіцерів або Десять причинних кроків на шляху до щастя.