Як виграти чоловіка?

Для початку я хочу дати вам приклад нашої останньої розмови з дружиною про те, що робити і не виграти чоловіка.

Покажіть мені, моя любов, що жінка повинна зробити, щоб виграти чоловіка?

Ну, це океї, чому ви запитуєте мене, що ви людина, як я знаю, що це потрібно, щоб виграти вас над? Я думаю, що я повинен запитати вас, що це питання, а не інший спосіб навколо.

Так це, але я все ще дивився на те, як ви керуєте поведінкою таким чином, що я постійно маю багатоцікавий інтерес у вас? Я хочу, щоб познайомитися з жінкою, але в той же час я завжди зацікавлений в спілкуванні з вами, створенні і розробці деяких проектів, і я люблю відпочивати з вами, і піти відвідати, і отримувати друзів в нашому домі. І найголовніше, як ви зробите мені бажання, як ви всі часи? І я даю вам квіти, і я хочу порадувати вас чимось, візьміть вас кудись або візьміть вас, і зробіть вас сміятися, і допомогти вам в домашніх умовах, при необхідності. У будь-якому випадку, як це зробити?

- Я не знаю. І якщо відповісти на Ваше питання «як виграти чоловіка», я відповідав цей спосіб: «І не завоювати його в будь-який спосіб». Він завоював мене. Чи можна ви уявити, якщо я завоював тебе? Я маю на увазі, що це відбувається в тому випадку, якщо я гонна, як людина, право? Я починаю текстувати вас, зателефонувавши вам кілька разів на день, запрошуючи вас, даруючи вам подарунки весь час, з'ясувавши, як провести вихідні, маючи відпустку? Ми завжди робимо щось для вас.

Я відкинувся від такої жінки другого дня. Я, безумовно, не завоював його.

Це помилка багатьох жінок і дівчат. З якоїсь причини вони заважають таким чином, а потім здивують, що людина неініціативна, зацікавленість в них перестала показувати, не скажеш компліментів, не робить подарунки, не допомагає навколо будинку і не може заробляти гроші. Як часто буває? Все, що здавалося б, йти добре в першу чергу, хлопець подбає про дівчину, і це було все про весілля. А потім час переходить, і дівчина хоче марити цей чоловік, і людина все ще не марує її і не марує її. Чи варто шукати глибше, як дівчині? Чи не вона розвиває бажання і поведінку, коли вона почала «захопити чоловіка» замість чоловіка, що підкорює її?

І неприпустимо багато дівчат, які думають, що чим більше вони присутні в житті чоловіка, тим більше він буде любити її. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Бажаєте поїхати по місту іноді, перейдіть до офісу в один вихідний день, подумайте про щось своє. Я також насолоджуюся тим, хто може відпочивати і відобразити. Отже, ви дізнаєтесь, що ми не встигли зануритися один з одним, ви пропустили, запустивши дзвінок або приїжджаємо додому, ми маємо щось розповісти один одному, є щось поговорити про. Якщо ви постійно дивитесь один, зателефонуйте один одному, надсилайте повідомлення, про які ми можемо говорити? Я думаю, що ви повинні пропустити мене і хочете бачити мене, хочу завоювати мене, ви знаєте, що я маю на увазі?

Це була розмова з дружиною. Дійсно, багато дівчат і жінок, особливо на початку відносин, думаю, що це: «Що я вітаю в житті чоловіка, краще відносини будуть. й

Тому жінка намагається постійно бути біля чоловіка, навіть якщо він хоче бути самотнім, піти риболовля або просто зустріти друзів. Люди часто говорять: «Ви запрошуєте мене з вами, не ви?» Відповідь "Уг" не рахує.

Викликає його щодня, а також відхиляється, коли телефон не відповідає, або людина не дзвонить назад. Надішліть йому текстові повідомлення та листи. Намагатися дізнатися всіх своїх рідних і друзів. Він навчає всіх своїх секретів в особистому житті, перш ніж він зустрічає її.

Він намагається говорити про те, що він думає і відчуває себе, хоча для чоловіків тема емоцій і почуттів - це приємна тема для спілкування. Подарує йому подарунки, щоб зробити свою кохану "Плесант". Намагайтеся «пошукати» від нього, купувати одяг і зробити його так, щоб він не холодний, не перегрівається, виглядає «холодно». Крім того, звичайно, необхідно «дивитися свою дієту, Бог заборонений залишатися голодним, їсти не 4-5 разів на добу, але тільки 2-3 рази. й

Людина, звичайно, відкидається від такого догляду за кілька днів, і, можливо, назавжди. Не існує питання про виграш такої жінки.

«Що більше жінки присутні в житті чоловіка, чим краще відносини» Але відразу виникають лише кілька питань.

Чи потрібен чоловік для догляду, принаймні до такого ступеня? Після того, як доглядати за чоловіком, дуже відрізняється від догляду в жіночому розумінні.

Чи буде жінка присутній в житті чоловіка або за ініціативою чоловіка? Чи підкорить чоловіка, чи стане жінка мисливець і підкорювач?

Як швидко виникає цей рапрочемент, а точніше, його швидкість відповідає тому, що людина може призвести до цього рапсументу? Коротко про кожен елемент.

"Креа" для чоловіка на складі жінки. Давайте подивимося на такий вид «догляду» на собаках. Останнім часом на вулиці з'являються собаки, які мають реальний одяг. Це, светри, капелюхи, взуття та ін., хоча собака має гарне волосся для цієї погоди.

І хоча багато людей говорять, що тварини не знають, як бути сором'язливими, коли я дивлюся на ці собаки, особливо здорові, я не вірю це.

Поверніть його або ні, я бачив величезний вівчарка зносу собаки куртки. Ця собака, як правило, життєрадісна і радісна, прогулялася головою низькою.

Собаки одягають ці речі, і вони засвоюються. Вони приховують очі, коли ви дивитеся на них і зателефонуйте їм. Вони намагаються виглядати на землі, не прямі. Його хвіст не кує, а неграбний настрій.

Неперевершено собаки, які виконують подвиги, тобто бігти після велосипеда, після покинутих паличок і т.д., виглядають дуже задоволені. Після того, як моя дружина і я побачила собаку, що працює після велосипеда, і зверху він наплічник гідного розміру. Так собака була явно пишаться себе і швидко забігла після власника на велосипеді.

У вас є будь-які мисливські собаки, які насправді hunt? Наприклад, вони кидають собі в крижану воду для зламаних качок. Скільки впевненості та спокійності в них.

Так робимо чоловіка. Навіть якщо людина їсти тільки один рис і навчається, заробляючи в складних умовах і виграли - вони горді самі. Людина, яка добре вбачила, нічого не зробила, і досягла нічого не розчаровує, і він в якомусь чином правдивий, або не ведме багато того, що розчарування на своїй жінці.

В резюме, якщо ви подбаєте про чоловіка, вам подобається дитина, це не те, що людина цінує високо, якщо взагалі. І ваша поведінка явно не викликає чоловіка, щоб завоювати і завоювати вас.

Чоловік цілком здатний підгодувати себе за роботу. Не думайте, що це буде заморожувати. Чоловік може добре харчуватися. Якщо їсти хліб і сіль, він нічого не буде. Якщо є їжа в холодильнику, то вона зігріється. Ви не повинні запозичати гроші, коли ви не маєте достатньо. Нехай він виходить, заробити, вирішувати проблеми, які виникають, або зіпсували, і виходить, що він буде сидіти на шиї все своє життя. Ви хочете? На мій погляд, чисто риторичного питання.

Сьогодні, на вашу думку, ви подбали про нього, наприклад, добре харчуватися замість відправки його на навчання. Або допоміг йому витрачати багато грошей на одяг, меблі і побутову техніку, замість економії на квартиру або інвестиції, навчання і т.д. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але ситність проходить швидко, і прагнення до подвигів залишається.

Неперевершено, якщо людина маленька лаза, і ви сказали йому: «Для роботи мій герой, сонце все ще висока», то, можливо, за короткий час він буде мереживним, і він буде трохи незадоволений, але в довгостроковій перспективі ви не знайдете більш вдячної людини. А потім, щоб якось висловити подяку вам за те, що ви надихнула його і продовжуєте надихнути його, він перенесе вас в руки, дасть вам квіти, візьміть вас до моря і надасть все необхідне. У будь-якому випадку, це те, як я висловлюю свою подяку дружині, щоб дозволити мені залишатися людиною, хлібобулочним і підкорювачем. Він не піклується про мене, як маленька дитина.

Отже, доглядати за чоловіком, захоплюючи чоловіка для виконання подвигів. Включаючи підкорення вас. І один з найважливіших речей для нього, щоб прийти і показати його експлуатацію коханій жінці.

З ініціативи якого жінка присутній у житті людини?

Як я сказав, що жінка в багатьох сферах життя чоловіка має велике значення. Він знає багато про свою роботу, часто і довгий час спілкується з ним, живе з ним, знає своїх батьків, друзів, секретів, слабких сторін і сил, хобі і т.д. Добре, коли відстань між чоловіком і жінкою знижується.

Це просто питання про велике значення, і з ініціативи якого є жінка, яка присутня в житті людини? Про ініціативу чоловіка або самої жінки?

Є величезна різниця між тим, що жінка сама, наприклад, пропонує чоловіка, щоб познайомити її своїм друзям, або навпаки, людина пропонує і просить згоду жінки, щоб запровадити її друзям.

У 90% випадків ініціатива повинна вийти з людини.

За допомогою прикладних стільникових телефонних дзвінків, SMS повідомлень, електронної пошти, соціальних мереж, чатів тощо. Чи можете ви сказати мені, скільки разів ви зателефонуєте чоловіка і скільки разів він називає вас?

Якщо людина завжди дзвонить, то це ідеальний випадок, який в житті практично не буває, і людина може подумати, що ви не подбаєте про нього.

Приблизний ідеальний співвідношення 3:1 або навіть 5:1. Що це, для трьох викликів чоловіка до вас, ви називаєте його один раз. Я не пропоную, що ви зберігаєте запис, як багато вас називають, і скільки ви назвали. Якщо є причина виклику, вам потрібна допомога, або вам потрібно змінити час зустрічі, ви хочете провести апологізацію за вчорашнім квадроциклом і т.д., тоді звичайно, викликайте, навіть якщо ви просто назвали двічі.

І не думаю, що я говорю.
громадськість
Просто сцена знайомства. І в родинному житті бажано дотримуватися приблизно однакового співвідношення дзвінків і ініціатив.

Це був телефонний приклад. Але ініціатива в рапсументі не тільки і не стільки над телефоном.

На початку зустрічі з дружиною (то мій подруга), я послідовно взяв ініціативу і завоював її. Спочатку запросив її танцювати, потім влаштували зустріч, запросив її на дату, на власній ініціативі переїхали на життя з нею, мовчазно пішли і зробили дублікати ключа, потім запровадив її батькам, переїхала її до життя з ними, потім купили номер, одружилися, потім купили квартиру і так далі. Нехай людина бере ініціативу, нехай він виграє, покаже терпіння, і тільки від цього зв'язку буде набагато краще і ваші відносини будуть набагато сильніше і щасливіше.

З питання від 12-04-2010
«Все про стосунки між чоловіком і жінкою». ?

Рашид Кірранов