Забули тиф автоматичного відправлення фотографій в Інтернет

У інтернеті з'явився фотоблоґ «Життя незнайомця, який закривав свій телефон» про життя чефця. Hafid від Dubai stole смартфон від німецького туристичного та блогера на острові Ібіца. Але забули тиф автоматичного відправлення фотографій з смартфона в Інтернет. Тепер всі фотографії, які Hafid автоматично впадають в службу Dropbox, з якого колишній власник смартфону завантажує їх і кладуть їх в новий блог з коментарями.

«Прихильник мого смартфона не видали програми Dropbox, а не зробив він вимкнений автоматичний логін програми — тому я можу побачити кожну фотографію, яка бере на свій комп’ютер! й

Він розмістив фото будинку Хафід онлайн і дізнався, що два з друзів твоїх

р.

Щоденно блогер робить непристойні зауваження про Хафід, хоча більшість його коментарів на фотографіях досить заліза.

Наприклад, на фото Хафід на пляжі, блогер пише: «Салам алаїкум!» Компанія Hafid розширює свій бізнес і зараз він знеболює маленьких людей, живить їх і випускає їх назад до сутінки, перш ніж стелити своїх смартфонів.

Блоггер впевнений, що Хафід є малюком, тому що він "sent hello" до колишнього власника на Facebook - це те, як німецька визнала його зловживання.

Фото: varganshik.livejournal.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное