Зображення ідеального чоловіка.

Нещодавно я зрозумів, що життя щасливо щоденно, кожна хвилина я соромлюся образом ідеального чоловіка, який я створив.

Ви знаєте, як це відбувається... Романтичні фільми, романи, пісні... Підліткова дівчина створює образ чоловіка, який зробить її щасливою. І вірить в нього, в цьому образі. Очікується йому. Відбувся час життя.

Вона дивиться в очі кожного чоловіка, вона зустрічає, намагаючись, дивує, чи він чи ні. Як це виглядає? Тексти пісень, а це означає: І падіння любові приходить, коли ви потрапляєте в цей образ. вона падає в любов з кимось вона бачить як її князь. Беліф в казці настільки сильний, що свідомість штовхає на фоні невідповідності реальної людини з образом князя. І звичайно вони ... Чоловік живий, не ідеально підходить з казки.

А мудра жінка (не мудра, але розумна) бачить невідповідності відразу. Багато, або деякі. Але, звичайно, він сподівається на краще: Я люблю його так багато. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Читати: "Поїзд до князя."

Час стежка. І мій улюблений не росте. О, мій Бог, він не збирається виростити! Важко, виходить, що конформування образу ідеального князя не складалася його планів. Він має інші плани... Відчув себе: "Що таке фольго я!" Я кохав його так багато, зробив він? Він сказав: «Любо, коли ви приймаєте людину як він». Чи існують скарги? Я не люблю мене? ?

Довгий і болючий борт починає вписуватися на образ ідеального князя. «Це розвиток». Вам не вистачає таких якостей, потрібно їх розвивати. Давайте розвивати, як це... Дивитися, це говорить Некрасов! Як? Ви не хочете розвиватися? І ми шукаємо відповідь на те, що робити. Що нового? Виправлення старого? Що робити?

Один. Дивись зображення ідеального чоловіка. Так само сидять і напишіть питання на папері: «Дуже людина». Що подобається? І писати без аналізу все, що приходить до розуму. Читати далі. Я думаю, що ви побачите деякі цікаві речі. По суті, заради всього цього ви віддаєте любов справжнього чоловіка, який знаходиться поруч.

Два. Побачити чоловіка, який поруч з ним, як він є. Актуально. Поведінка. Не означає. Побачити, що поруч з вами душ, який прийшов до цього світу, щоб вирішити деякі важливі завдання. А душа зустрілася з ним, щоб допомогти один одному вирішувати ваші проблеми. Побачити живу людину за князя. Побачити свій шлях життя. Подивіться на нього нові очі. Побачити шанс Вашого знайомства. Побачити красу своєї душі і його. Він прекрасний! Тексти пісень, а це означає: Він, як він зараз, красивий і досконалий. І він ваш дзеркал...

Дайте цю душу, щоб жити, як він вибирає. Не знаю, що ви не знаєте його. Як він відчуває? Що думають? Яке життя? Де він збирається? Знайте, що душа! З`ясуйте свій шлях.
Подумайте про те, чому ви зустрілися? Ця зустріч не випадково! Як навчити тебе? Що слід навчити його?

Три. Живіть щодня з нуля. У новому день є тільки чоловік і жінка. У цей день Як ви хочете! Кращий спосіб для вас! Грати, жити! У день пішов, залиште все, що було. Візьміть на новий день тільки те, що потрібно в ньому. Це майстерність життя.

Шановні друзі! Я апологую для трафалів я спробував поставити вас в. Для затирань, що виник внаслідок невідповідності життя цими трафаретами. Занурення обмеження свободи, які зберігають любов від вирощування! Безкоштовно! Завітайте! Вирішуйте проблеми! Кріплення