1035
Виявлення фемінності. Жіночі якості.
Це тема! І ви і я, насправді, це все час. Але зараз нам необхідно поставити питання таким чином: як практично боротися зі своїм проявом в житті? Як відкрити його? Щоб бути жінкою, любити чоловіка, є сенс життя душі, яка потрапила в жіноче тіло. Але мало хто поставив таку мету для себе, і тих, хто поставив, мало вижити цей шлях.
Жіночі якості
Ви підходите до цього питання з різних кутів, і кожен крок в цьому напрямку приніс щось в життя. Коли ми пам'ятаємо, як ми думаємо і живемо, ми заповнюємо нашу свідомість новими глибинами. Повернемося до цього шляху. Ось список якостей фемінності, складених спільно чоловіків і жінок міста Херсона. Ви можете доповнювати список якостей жінки або зменшити, але виправдати. Намагайтеся писати наступні для кожної якості жінки:
1,1 км Що означає, що це якість жінки?
2,2 км Скільки потрібно і розвивати?
3. У Що ви робите, щоб розробити його, або що ви будете робити?
Фемінінові якості:
• Домін
• Здоров'я
• Гідність
• Свобода
• Мекнес
• Види.
• Джой.
• Інтуїція
• Ніжність
• Краса, привабливість
• Шарм.
• Прованс
• М'якість
• Чутливість
• Мистери.
• Щільність
• Користь
• Модний.
• Сенс гумору
• Можливість створення зображень
• Мрія
• Війна вогнища
Фемінність – культура, освіта, м’якість, ніжність, самолюбство та повага людям, мудрість. Це поєднання якості жінки робить дівчину жіночною, нездатною.
Поруч з такою дівчиною, не тільки молодим хлопцям, але і дорослим чоловікам подаються по-різному, демонструючи свої кращі якості. Фемінність не дозволяє себе приниження, і ніхто не приниження її. Для такої дівчини людина буде робити все!
Жінки, які люблять сміливо, не намагаються бути чоловічо схильними до проблем пресування - вона просто жінка, перед яким жіноча фемінність будь-якого світового розладу поважно луків і відступів.
Жінки, які не знають, як або не хочуть, щоб дати спрагу людину пити повністю, ніколи не стане джерелом вічного життя. Людина, яка поспішає п'яти, ніколи не буде чистою водою.
Жіночі якості
Жінки, випускають страх і випускають любов. Не боятися, що фонтан любові в душі вийде. Приходьте, ви отримаєте двічі. Тоді ви знову полюбите чоловіка, так як ви зробили довго. Пригадайте красиві часи і радостійкі моменти. І знаю, що якщо хтось хворий, він повинен звільнити його поганий, якщо він хоче визнати добре. Не думаю, що людина з небезпекою хороша. Всі злаки дуже погано, тому що в них немає любові.
Чоловіки все ще знають, що це означає бути чоловіком, від маленького хлопчика до старого чоловіка, вони ще відчувають радість у підтримці слабкої жінки. Але жінка зі сильною духовною силою тепер повинна виглядати хусткою – спрагою для матеріального набуту зробила жінку ментально сліпою. Жінки відключені, коли чоловіки не пускають їх вперед, не відмовляються від своїх місць. Це тріумфтинг "Я маю право!" Але той факт, що право закріплюється державним законом, а право життя виграє закон, що надходить з серця.
Людина без стресу є дуже гарним лідером, він обіймається радою. Якщо лідер має люблячу дружину, то вона сприяє просуванню чоловіка і кар'єри сходів. Якщо жінка є відповідальною, вона тільки через любов, що вона досягає бажаного результату. Якщо жінка хоче привести до використання чоловічих методик, то виникає конфлікт в установі, а в здоров'я жінки, а також у здоров'я чоловіків підпорядковується їй.
Чоловік повинен зайняти своє місце в житті. Якщо він не страждає, він змушений страждати. В результаті виникає постійна боротьба за владу між жінками і жінками. Людина повинна вести. Не означає, що жінка повинна залишатися вдома і виключно займатися вихованням дітей. Жінка повинна проходити в житті.
Жінка, яка хоче, щоб правило, хвора з чоловічими захворюваннями (наприклад, сіднична хвороба та інші захворювання нижнього тіла). Людина, яка негативна про жіночу мудрість має однакові недуги.
Якості людини, які присутні в кожній людині, але які можуть проявлятися дуже слабко, або зовсім не на всіх. Розвиток цих якостей автоматично призводить до розвитку маскулінності і прискорення психічного народження людини.
• Генрозити
• Творчість.
• Домін
• Ваги
• Гідність
• Відповідальність
• Примус
• Витривалість
• Аспірантура
• Непристойна.
• Любов
• Види.