1064
Так небезпечна сила. . й
Для того, щоб гнів не був руйнівною силою, яка викликає вашу сім'ю, щоб втратити удачу і щастя, потрібно навчитися проявляти її правильно.
Перше, що потрібно зробити, щоб боротися з небезпекою належним чином, щоб зупинити все, щоб закривати. Тільки коли ви відчуваєте гнів, ви повинні бути впевнені, що зараз ви почнете говорити нецензурою. Це обов'язкове правило. Є такий принцип, що жінка в небезпекі не розуміє, що вона говорить. Людина в небезпекі не має ідеї, що він робить.
Отже, ви повинні мовчати. Немає інших варіантів. Ніщо не буде говорити. Ви не отримаєте ніякої правди. Що ви скажете коханій людині не добра і принесе тільки знищення. Після п'ятої хвилини, ні жінка розуміє, чому вони борються. Щодо боротьби з тим, як інші люди говорять мені, це все.
Наступне, щоб бути в курсі думок, заповнених засудженням. Це те, що ви слухаєте людину для того, що ви не помилитеся з вами? Побачити короткий підсумок вашої небезпеки, перш ніж ви хочете прочитати його, ваше привітання до чоловіка, який прийшов на піввиг замість восьми вечора.
Наступним кроком є підключення до ваших потреб. Чому ці думки про засудження? Чи знаєте ви, чому люди думають про людей? Тільки тому, що ми не робимо. Добрий або неважливий. Ми не можемо дозволити їм жити. Засудити його.
Я люблю це зробити, але ми не відчуваємо відваги - гут тонкий. Ми починаємо судити його. Або людина, що робить щось так добре, що ми теж маємо намір зробити це. Багато років хотіли жити так: від серця, сміливо, широко, добре, яскраво. Ні. І ми починаємо судити його. Він приховує бути святим, йде там, знає все.
Так ми повинні з'єднатися з нашими потребами і зрозуміти, що це робить. Я чесно визнати себе, що хочу це зробити, для чого я засудив його. Що робити про це? Встановити зв'язок з вашими потребами, побажаннями, очікуваннями та висловлювати свої почуття та очікування. Це все.
Чому скаже ваш чоловік, який не має слави і «не менше, ніж ви назвали», що перекладається як «Ви просто любителя». Усвідомлюючи її потребу, жінка просто каже: «Я пропустив тебе» і це. Звертаючись вона просто дійсно пропущена її. Вона не має бажання критикувати його або зробити його Вона хоче показати свої емоції, що спосіб.
Якщо жінка усвідомлює її потреби, то дозвольте їй потерти в гніві: «Я пропущений!!» і киньте пластину на підлозі. Чи буде конфлікт? Багато людей, які можуть посміхатися або повісити прямо. Я дуже впевнений, що людина реакція буде такою.
Тому дуже мудрі автори рекомендують жінкам покажувати дитину. Небезпека для дітей завжди на предметі. Він ніколи не плутав, він ніколи не скручується, він ніколи не хізофренік, ви знаєте? Діти можуть навчатися дуже красивими формами здорового гніву, які допомагають знезаражувати стосунки дуже добре, без провідників конфлікту. Оскільки їх гнів є щирим.
І ми повинні розуміти, що люди, близькі до нас, не зазвичай не дають нам свого роду тривоги, ми блюмо їх. Вони просто доторкнулися кукурудзи, прямо? Але ми починаємо кричати на них, якби вони потерли цей дзвоник на нас, а не крокуючи на ньому.
Це робить різницю, не це? Людина ступила на свій випадок випадково в трамвайному трамваї, і ви потрапити на нього за годину і половину для розтирання його протягом шести місяців. Чи є це нормально? Не знаю. У нас є власні дзвінки всередині, які краще не чіпати. Тому, коли ви прийшли, краще говорити про дзвінки, а не про те, куди ростуть ноги людини.
Руслан Нарушевич