1244
Яка жінка надихає чоловіка розвивати духовно, якщо він зосереджений на матеріалі?
Коли жінка намагається спонукати чоловіка розвивати духовно, вона повинна розглянути три основні якості його психічного стану. Першим є те, що людина хоче бути прийнята як він. «Я приймаю, що ви є ідеальним матеріалом. й
Друга людина повинна відчувати себе необхідною. «Я дуже щасливий у духовній практиці». І третій чоловік повинен відчувати, що він вільний. Так жінка хоче чекати. Якщо ви кладете книги у визначних місцях і таблицях, запрошуйте людей в будинок, який повинен його мити, він вже відчуває тиск. Якщо людина відчуває себе трохи, що він не вільний, він блокує цю проповідну активність повністю.
Я знаю, що це дуже важко для жінки, щоб тримати всі три компоненти. Якщо жінка каже: «Ви абсолютно вільні, залишитеся матеріалістом, нехай ви як руїну!», то людина буде деградувати, тому що він відчуває, що не потрібно. Він був відданий свободою, але в той же час він відійшов. Реальна духовна практика з чоловіком, який займається матеріальною діяльністю, є наступним чином. Жінка ходить навколо і говорить, мій чоловік є надзвичайно духовною людиною.
Він настільки духовний, що він піклується про свою духовність, ніж він піклується про себе. У зв'язку з тим, що він піклується і підтримує мене, дає мені можливість відвідувати лекції, купувати диски, піти на різні відступи, він абсолютно не встигнути займатися духовною практикою. Він постійно вітає до вирішення матеріальних потреб сім’ї. У мене є дуже духовний чоловік, але одна проблема полягає в тому, що він не знає його. й
Прояв духовності полягає в тому, що людина сама прагне до самосвідомості і розвитку. Це ознака духовності. Але значно вищий рівень духовності, коли людина піклується про інших людей, які проходять духовно.
Тому праве сприйняття людини, праве ставлення до нього: Він не залучає до духовної практики. Я не наполягає занадто багато, тому що я щаслива з тим, що ця людина вже робить духовну практику – він допомагає мені це зробити. Але все ж, я був би навіть щасливим, якщо він може якось і смакувати духовне щастя я відчуваю.
Найголовніше в поведінці жінки ніякого тиску, без себе Оскільки людина, яка займається духовним на початкових стадіях, хоче об'єднати себе з комфортним духовним середовищем, щоб його духовна практика стає простіше. Будь-який вегетаріанський є більш приємним, щоб жити з вегетаріанцями, ніж з тими людьми, які присмажують на кухні щодня.
Ми хочемо, щоб кожен вегетаріанський був комфортним. По суті, це просто самоспокійне бажання. Я. Хочу полегшити свою духовну практику, тому хочу швидко перетворити всіх родичів, родичів, чоловіка до моєї віри, до моєї традиції, адже це дуже важко для мене рухатися, відчуваючи опір інших. Наша гордість.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але багато жінок бояться говорити про своє бажання розвиватися духовно з чоловіком. Сама жінка переходить в духовну практику і відчуває, що розрив між чоловіком і її зростає більше і більше. Чому це відбувається? Тому що чоловік не відчуває потреби. Він відчуває, що дружина має інші органи влади, які вона слухає лекції про день викладача та ніч.
Він відчуває непотрібність - це головна причина депресії і втрати будь-якого ентузіазму для духовної активності у чоловіків. І якщо в цьому шляху його враження від духовного розвитку псується, це буде набагато складніше, щоб повернути його до неї, як тільки він не був дискурований.
Чоловіча духовна практика починається, коли жінка починає розглядати його дуже духовну людину і лікує його як дуже духовна людина. Як він робить свою духовність. Кожна жінка має фантазію для неї.
Руслан Нарусзевіч