Пекінський мирний парк

У Пекіні є мініатюрний парк, який офіційно називався парком миру. Тут є різні пам'ятки з усіх куточків нашої планети.

(Жовтень)

У цих парках є окрема історія. Є багато хто з них у світі, але найвідоміший для мене - мініатюрний парк в Бельгії. До тих пір, як я можу пам'ятати, я завжди хотів піти там. Я бачив щось, як це в Пекіні, і я був розчарований. Я уявляв це все по-різному. Цікаво в Бельгії.

У парку (як у всіх інших цікавих місцях Пекіна/Китай) є багато китайських. Важко фотографувати об'єкт без китайської людини, що стоїть поруч.

На самому початку парку є пам'ятки Росії, а також Червона площа в Москві. Що відразу ловить очей? Якість. Що я не схожа на парк. Я описав їх в одному слово: китайці. Хоча деякі моделі були дійсно захоплені: дуже детальна обробка, все видно найменшу деталь. А деякі з них зроблені вгору-of-box.

Найгірший зроблений Манхеттен. Відчувається так, що він вийшов з картону.

Golden Gate Bridge in Сан-Франциско, США

174350.

Статус на сервери

Niagara Falls.

Габаритний зображення

Capitol, Вашингтон, США. Дуже красиво виконано. І в цілому, є багато американських пам'яток в парку, і вони великі за розміром.

Білий будинок

На фоні Піраміда Кукулка в Мексиці

Tower Bridge в Лондон. Як виглядає іграшка.

Єгипет

555641

Для 10 юань (50 рублів) можна змінити в ці костюми

Ви також можете взяти картину з слоном і верблюдом і забути про те, хто.

Ну, ще трохи з'їзду. Майже кожен парк в Пекіні має чарівну площу, навіть якщо дуже мало. Деякі китайська особливість.

4418986

Єгипетські піраміди

Я думаю, що це маяк Олександра.

І це Троянський кінь.

Великодній острів

А в кожному китайському парку, в якому є ставок або озеро, в цих дуже тілах води плаває купа риби. І ніхто не ловить її.

Оперний театр в Сіднеї, Австралія

Р

Це Таїланд.

р.

р.

З Китаю була представлена велика стіна Китаю та пара трогод. Не дуже багато. Акуратно з підказкою, що ви можете піти самостійно і побачити найцікавіші речі.

Греція

кепікі

Колосюм з Риму. Не красиво зроблено.

Вежа-Піса

Ватикан

664034

І це Париж.

кепікі

Замок Нейшванштейн в Німеччині

Р

З настанням тепла в парках Пекіна почали проводити весільні фотосесії. Є багато з них. І вони дуже цікаві. Я буду писати про те, що пізніше, але зараз пара фотографій.

Джерело: max-15s.livejournal.com