Креативні двори в черепахі

Якщо хтось знаходиться біля Черемоші, то обов'язково слід зупинитися, щоб подивитися на творчі двори цієї області.

У декількох п'ятиповерхових в'їздах фарбуються, а малюнки різні.

Неподалік від них — це установка на тему «Сніжна біла і сім Дварфів». Білосніжна спідниця з'являється, щоб мати квіти висаджені, але ще не вирощується

р.

А поруч з установкою - фонтан з "попсиками" під старовину

Стенди були пофарбовані графіті; ці два здавалося мені дещо вище рівня «середнього двору». Можливо, хтось знає, що таке палац, який вони спробували перевозити?

Чи є це «модельний проект» або щось унікальне?

Я не розумію, що таке місце на нашому дворі.

Всі перераховані вище відносяться до Черкаського району. Після його виходу я пішов до Академічного округу, щоб побачити Пушкін і Лермонтовський двори (одноразові вони пишно називають квадратами, але вони не витягуються на цю назву), розташованих навпроти одного. Є також Титовський дворик, але я прочитав про це тільки тоді, коли я повернув додому, і він залишився незрівняний.
У 1999 році, дата відкриття Лермонтовського не може бути визначена. Тепер, на жаль, вони занепадуть і дають враження від відмови. Алас ...

Пушкінський двір. Гастрономія

Такі арки прикрашають лавки

Я думаю, що вона повинна бути копія Бахчисарайського фонтану.

Також є камінь з силуетом і лініями Пушкіна, але він піднімається і нефотоген.

П'ятниця Лермонта. Загальний вигляд.

Ілюстрація для "Сонце про купця Калашнікова". На попередньому фото - "Бородіно" і "Мцирі". Є ще один в’їзд.

Не працює фонтан.

Джерело: moscow-i-ya.livejournal.com