Корисно знати.

Якщо початківця художниця проковтнула сумніви в дусі «Я ніколи не можу це зробити» або, гірше все ще, він перезахопився ніндзяною хвилею самопокриття з включенням «Я повний некомпетентність», я прагнув заспокоїти всі неспокійливі душі. Не так погано. Як показує розвиток нашого споживчого суспільства, набагато важливіше в цій області (як і в багатьох інших, є грамотним маркетингом). Можна подрібнити по одному плечі, які переплановані або виконати інший циклічний процес, але факти недорогі. Так нехай рухає від впливу. Так, найдорожчі нещільності коли-небудь продаються на аукціоні – робота художника Марка Ротко. Без назви. Я, ймовірно, знайшов його важко назвати цей живопис, а також. Але варто радувати 28 мільйонів вічнозелених президентів.

Давайте знизу. Наступним шедевром у нашому списку буде Крістофер Вовна з піолом. Це вірші. І ціна питання близько п'яти мільйонів доларів.

Чи знає Барнет Ньюман, коли він скульптурив Білий вогонь, що він буде цінувати на три мільйони вісімсот тисяч американських рублів? Я не думаю. "Бойс, я трахнув себе."
р.
Ці двомбряки також мали неприємні труднощі для створення. Ви можете зрозуміти людину - здається, що процес вичерпував його повністю.

Можливо, є глибокий підтекст в живопису Джоан-Міро? Це може бути. У будь-якому випадку, глибина підтексту оцінюється на два мільйони дві сотні тисяч c.u.
Еллсворт Келлі з його "Ковібой" не досягла таких глибин, але все одно вдалося досягти позначки одного мільйона сімсот тисяч Баку.
Блінкі Палермо. Спеціаліст з відтінків синього. Додавати до цього, крім вартості мільйона сімсот тисяч, нічого іншого немає. Навіть імена.

Ще один шедевр від Ellsworth Kelly. Пролісний творець. «Зелений бульйон» на мільйон шість сотень тисяч.

Лукіо Фонтана та його «Концепція космосу» на мільйон і половину. Я пам'ятаю там щось схоже на сайти з розділу «крафти». Але йому вдалося переконувати мене.

Дзеркальне дзеркало Gerhard Richter. мільйонсот тисяч. Чистий кров'яний. Немає градієнта. Я повинен піти в майстер-клас Рокко. Він пояснить.
р.