Міф відомих пам'яток

У нас є багато пам'яток, які відомі всім людям. Не кожен може вірити, що вони говорять або писати.
Найпоширеніші маніпуляції про відомі місця.

Зірковий прапор на місяць довгий

Багато хто бачив знаменитий образ місячної поверхні, де яскравий зірчастий прапор летить поруч з Neil Armstrong як символ досягнень американської космічної індустрії. Buzz Aldrin, який взяв участь в Armstrong в знаменитому польоті, заявив, що місія Аполлона до місяця була доставлена шістьма прапорами, одна з яких астронавти розміщувалися занадто близько до місця запуску, і він був відданий двигуном Аполлона 11. Решта прапорів тепер виглядає досить відрізняється від картини: протягом багатьох років тканина повністю захопила під ошатним сонцем - на місяць немає атмосфери, тому зірки і смуги давали шлях до чистого білого.

Druids не збудували Stonehenge

Загадкові камені кам'яного хенду протягом століть визнають думки дослідників і поглядів. Структура виглядає як гігантські дитячі кубики, які невідомі боги вирішили грати. Є думка про те, що тут були привезені такі стародавні булери, щоб провести свої таємничі обряди тут, але це не вірно. Вчені піддав камені до радіокарбонного аналізу, що показали, що кам'яненг було зведений протягом декількох сотень років: перші камені були доставлені тут між 2400 і 2200 до н.е., а будівництво було завершено близько 1600 до н.е., тому Друди не могли брати участь в цьому – вони просто не існують. Розповсюдження цієї легенди сприяло англійському археологу та патологу Вільяму Стекелі, який жив у XVIII ст. У Каменгі вивчав історію кельтів і навіть проходив обряди з дружиною в образі Дрейдів, і, очевидно, пристрасний переконаний всіх, що кельти мали руку в Камені.

Міст, який всі дзвінки Лондона, не є.

Один з найвідоміших визначних пам'яток світу, так званого Лондонського місту фактично несе різне ім'я. У цьому питанні, навіть пошуковий двигун Google помилковий, відображення образу іншої структури, які люди з знаннями знають як міст Вежи, для відповідного запиту, схоже, дивиться картину з Катериним палацом замість неї. Лондонський міст з'єднує дві міські райони, місто та Південь, відокремлені головними українськими річками. Сучасний міст був відкритий в 1973 році, його попередник стояв тут з 1831 року, місти були побудовані в цьому місці до (за деякими джерелами - в дні стародавнього Риму), і завжди боре однакове ім'я - Лондонський міст. Залишилося незрозуміло, коли плутанина з назвами виникла, але це так сталося, що «обличчя» британського столиці був м. Вежа.

Що надихнув французьку, щоб надати Статуту Ліберти до Сполучених Штатів?

Статут Ліберти завжди був символом надії і свободи для американців, також вважається, що він захищає туристів, вагрантів і недоліків, як свідчить про поему Емі Лазарус, гравіфіковану на пластині, встановленому в тумбі. Ось такі відомі лінії:
«Залишити, давні землі, похвалу віків до себе!»
Приправляючи мовчно. «Для мене втомлених людей,
Все, хто довго дихати вільно, покинутий,
З вузьких берегів перерізу, бідних і сирітників.
Так відправляти їх, бездомний і виснажений, до мене,
Я підняв свій гачок на золоті ворота. й
Але спочатку статуя не мала нічого спільного з втомленими бандерами і знаряддями, які шукають притулок.
Лада Ліберти була створена французькою, незадоволена авторським режимом імператора Наполеона III. Величезна скульптура представлена Сполученими Штатами на честь сторіччя Декларації незалежності, якби натякали, що у Франції, все не так розійшло.
Чи не фінансується урядом Наполеона III, але французьким народом:
Цікаво, що деякі католицькі католики проти встановлення величезної статуї, враховуючи Статую Свободи, язичницький ідол, і вони не далеко від правди, бо це нічого, але образ давнього Рима богиня свободи Ліберти.

Джерело: www.liveinternet.ru