Короткий і чіткий 2

Який фотограф? Ви є власником цифрового, притулку!

Не берете до серця, що можна кинути в ас.

Коли я відкрию свій гардероб, одяг випадає там, але це не одяг, НЕ ТА!!!

Мама зроблених тістечок вчора. Сьогодні Тексти пісень, а це означає: Я даю, що я повинен носити червоний капелюх або я в біді.

Коли чоловік любить жінку, таргани в її голові виглядають як ледібуги.

Це красива. Що таке? Які квіти вона приносить! Не коли-небудь здивує його!

- Можете ви повинні просто закохатися в любові.
- Який, мама?
Чи справді важко знайти жертву?

Не існує глуздих чоловіків, буває, що деякі жінки не можуть розглянути свою красу і багатий внутрішній світ, оскільки вони не мають достатньо грошей.

Я знаю, де целюліт приходить з ... Коли ви думаєте про це протягом тривалого часу і є гіроси...

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але Хрущовка - це квартира, Сталінка - це квартира, а Путінка - тільки Водка!

Тексти пісень, а це означає: Чи буде мій шлунок боляче від вашої ковбаси?
- Не в часі...

Я купив в овочевому магазині: Єгиптянка картопля, китайський редиск, польські огірки, турецький часник, ізраїльські селери.
Я так шкода, є все, що відбувається в Україні, крім цін?

Водка, коли ви п'є його, не додаємо або відійдете. Вона перевірить, якщо він там.

Я забув годувати кішка ... щось ламає на кухні ...

Концепція Колобока не перекладається на всіх, мої спроби якось пояснити неросійській казці чарівного круглого бубуна в лісах і муках тварин не вдалося повністю.

Моя мати длянемовля мене як дитина, щоб малювати в фарбі, цитуючи те, що "Комп'ютер не вийшов з фарби. й

Бог створив роботу і мавпи, щоб зробити чоловіка. Але з пінгвіном він не експериментував, він відразу вийшов добре.

Муд ніколи не гірше. На фото

Конука не перешкоджає нас тим, що це означає. Захищаючи нас від нас!

Людина, яка з'ясувала, як пробити людей на обличчі через Інтернет, зробить мільйони