Швейцарка Сінді Ландольт з дитинства займалася гімнастикою, проте високий зріст (179 см) і постійні травми змусили її кинути великий спорт. У 16 років Попелюшка вперше прийшла в спортзал і з тих пір не пропустила жодного дня ніг, спини та інших частин тіла.
Колись давно Сінді Ландольт мріяла про модельну кар'єру. Я стежила за своєю фігурою, тремтіла над кожним зайвим кілограмом. Її батьки та друзі тремтіли разом з нею. Вага дівчини становив всього 59 кілограмів, але для успішної кар'єри їй потрібно було худнути знову і знову.
«Коли я дивлюся на старі фотографії, то бачу худу молоду жінку, — згадує Сінді Ландольт (28 років). «Мені не подобалося бути худою, мені постійно доводилося себе змушувати».
У 2005 році швейцарка Попелюшка, якій було 20 років, дійшла до фіналу конкурсу «Міс Цюрих», але стала лише другою. Пишуть, що судді вважали її тіло занадто накачаним. Після цього її життя різко перевернулося. І якщо раніше інших турбувала нестача ваги, то тепер - через його достаток! Ні, дівчинка не засмутилася, вона перестала стежити за собою і набрала вагу, як можна було б подумати. Навпаки, вона стала ретельно стежити за правильним харчуванням і ходити в тренажерний зал: качати прес, підтягуватися і віджиматися. Тепер Сінді Ландольт може підняти на плечі штангу вагою 120 кілограмів і двадцять разів присідати з нею. При цьому їй вдавалося залишатися жіночною і притягувати до себе погляди чоловіків. Тільки в Facebook у неї 18 000 підписників.
"Люди навколо мене бояться, що навантаження зашкодить мені або що рано чи пізно на моє здоров'я вплинуть добавки, які я нібито приймаю", - каже Сінді Ландольт. — Але це неправда. Дівчина розповіла, що так і не зрозуміла: чому раніше, коли вона сиділа на дієті, для багатьох це вважалося нормальним, а тепер всі переживають, що вона раптом почала піднімати штангу ...
З модельного подіуму - прямо в спортзал.