Історія ботана

Дуже цікава історія ботана, яка розповіла трохи про себе.
Так давайте...

Я nerd. Ось моя історія.
Я сподіваюсь, що моя історія буде служити прикладом і заохочувати інших nerds.

Я почав носити окуляри з чотирьох років. Коли я був дитиною, я пам'ятаю, що називається «скло». Згадувати це дуже болісно, висить мітки, і неприємні, листя незбираними слідами на серці, але з іншого боку, можливо, вони були стимулом. Я завжди був інтровертом, і я думаю, що я стала значкою в суспільстві.

Моя фото на старті 100-метрового спринту

Я пам'ятаю, що підштовхується на шафах у старшій школі і називався «нерд». Коли я запитав, що вони закріплені і сказали, що такі речі, як «зловживання ви зносите окуляри. й

Для того, щоб не отримати додаткові гроші, я став самопроголошеним nerd. Я був щасливим і щасливим. Хоча було мало хто з них, там завжди були кілька друзів, які я міг би назвати «други». й

На маршу

Я зробив, що ботаніст повинен зробити. Я був президентом групи, а також президентом шахового клубу.

5955116

Я теж був у виробництвох, завжди переніс з собою і граючи з ним в між класами.

Виховні подарунки.

Я був догією. Зараз я зрозумів, що я був занадто дивним. Не знаю, як посміхатися на камері.

Я відіграю тромбону на локальній бібліотеці.

Я завжди був щасливий з моїм зовнішнім виглядом і ніколи не мав бажання змінити все про себе. Я завжди дуже соромлюся.

Я був 23 і пішов тільки на дату з дівчиною один раз.

Одна з перших фото не зношених окулярів.

Після закінчення школи та вступу до коледжу я зрозумів, що я хотів би отримати шлюб і почати сім'ю. Я почав боятися, що я ніколи не здивую дівчину моєї мрії, бо вона, безумовно, не приділила увагу мені.

Одного разу я зламав свої окуляри і вирішив, що я не зносила їх весь час. Я почав експериментувати з волоссям.

Досліди волосся

Я ніколи не бачу моду або волосся, і я знав, що я не можу приваблювати дівчину моєї мрії.

Він вирощував волосся.

Після експериментів я зрозумів, що я був краще, і більш комфортний, коротке волосся, яке я припинив.

Я вирішив подбати про себе. Замініть таблицю з вело-навчанням.

Я був роком до того, як я закінчив, і я був трохи більш впевнений, але все ще трохи соромлюся. Хоча я починав знайомства, я знав дівчат, що це з життєздатності або просто не хочу, щоб боляче мене. Я рідко мав другу дату, так, я ще не мав подруга. Я відчув, як я ще не був привабливим для дівчаток. І почав навчання. Щодня 1-3 годин і це те, що сталося мені.

Дівчата почали розтягувати, але боялися мене. Я можу сказати, що я впевнений у собі. Я зробив все, що я міг, я намагався виглядати краще і я працював на себе. Я був просто намагатися бути гарним і бути чоловіком, що дівчата повинні любити.

Я пішов працювати в Алясці, я був сподіватися, що я хотів там, але... Але це було тільки гірше... Я був готовий відмовитися, але потім...

Я зробив це!

Коли я був 29, я нарешті поцікавив дівчину вперше і мав пару! Вона зламала останні шкаралупи мого небезпеки. Я нарешті зрозумів, що є хтось, хто любив мене, щоб бути мій подруга. За цей час я дізнався багато, і все через неї. Але наші доріжки дивилися ...

... Незабаром я мав новий партнер на роботі. Я був ще досить сором'язливим і він взяв мене через місяць, щоб нарешті мати мужність говорити про неї. Коли я нарешті зробив, перше, що вона сказала, що я був дуже дивним... а потім вона посміхалася таємничо... Через кілька місяців ми почали знайомство...

Я щасливий! Я знав, що я хотів, щоб зрадити її. Вона була хворою і вона навіть любила, що я був в серці. Вона навіть не дасть мені поставити Linux на свій комп'ютер (хоча вона ніколи не використовується з). Я відчув, як я нарешті знайшов когось, хто оцінив мене для того, хто я був.

Рік і половина пізніше я запропонував їй.

68.839

І тепер хочу сказати.

«Я 31 років, я nerd, і я кажу це відкрито». Я не маю жодного страху. І тепер я на мій медомон. Я одружився на тиждень. 10 років тому я ніколи не думав, що я буду кінчити когось, як мій дружина. Я все ще nerd/computer вчений, але вона любить мене для цього. Я зустрілася з дружиною. Якщо я мав дати поради, я б порадив: «Діти ніколи не буває себе, ви повинні піти зустрітися з ними, прагнути до них, незалежно від того, що, можливо, місяць, рік, два ... десять, але якщо ви прагнете до мрії з усім вашим духом, то ви обов'язково познайомитеся з ним. й

Джерело: Muz4in. Про компанію