Красотка Audrey Hepburn (31 фото)

Найпривабливіша краса XX століття стала актриса Audrey Hepburn.
Вона згадувала і процитувала.
Погляньте на рідкісні фотографії цієї жінки і почитайте її відомі казки.

Я не люблю старість, я боїться самотності. (Audrey Hepburn)

Більше речей, люди повинні бути підібрані, відремонтовані, розміщені, і прощення; ніколи не кинути будь-який. (Audrey Hepburn)

Прогулянка з знаннями, які ви незалежні. (Audrey Hepburn)

Усе моє життя, моя мама навчила мене, що людина повинна бути корисною. Вона вважає, що любов був більш важливим, ніж його отримання. (Audrey Hepburn)

Проживаю в музеї. І тільки тоді ви починаєте дійсно усвідомлювати те, що ви бачили, щоб подумати про це, щоб придбати книги, і пам'ятати — для того, щоб ви не змогли прийняти його відразу. (Audrey Hepburn)

197865 р.

Я ніколи не хотів розлучення. Я не знаю, що слово. Я кинувся, коли він сказав про мене. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. (Audrey Hepburn)

Шлюб - це договір про життя. До того, як людина розуміє найглибше бажання, він не може прийняти такий крок. Я ще знаю себе... Я не знаю багато, але я точно дізнався. Ось чому я не хочу бути пов'язані з будь-яким або навіть будь-яким. (Audrey Hepburn)

Я люблю людей, які роблять мене сміятися. Тексти пісень, а це означає: Я дійсно думаю, сміється, що я люблю більшість. Вилікує багато захворювань. Ймовірно, що є найважливішим для людини. (Audrey Hepburn)

Я був народився з неймовірним прагненням до любові і пристрасності. -Audrey Hepburn

Краса жінки зростає з роками. (Audrey Hepburn)

р.

Як дістатися до круглої дати і подивіться, що ви не змінилися. Успіх нагадує мені зобов’язання жити таким чином, що гідний успіху. Якщо вам пощастило, ви навіть вижити. (Audrey Hepburn)

Щоб подарувати жити. Якщо ви не зупинилися, немає нічого спільного. (Audrey Hepburn)

р.

Якщо вам потрібна допомога, знаю - у вас є один - власний. Як ви старієте, ви будете розуміти, що у вас є два руки, щоб допомогти собі і одному, щоб допомогти іншим. (Audrey Hepburn)

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. (Audrey Hepburn)

Я не знаю багато, але я точно дізнався. Ось чому я не хочу бути пов'язані з будь-яким або навіть будь-яким. (Audrey Hepburn)

Люди приваблюють мене з часом, коли фільми були приємними, коли жінки в кінохто красивих суконь, і красива музика грали. (Audrey Hepburn)

Р

Я пишаюся тим, що був в бізнесі, який приносить задоволення, створює красу, пробуджує совість, викликає співчуття і, можливо, найголовніше, дає мільйони перерву від нашого жорстокого світу. (Audrey Hepburn)

р.

р.

р.

Джерело: vk.com, bookmix.ru, www.peoples.ru