Альон в поле

білоруський huntsman боровся з ведмедя, але не знає, як врятувати природу від босів з карабінами.
Михайло Новіков є справжнім експертом лісу і бійцем за справедливість.
Вони загрожують загнати його на вогонь, стріляти його, покласти його в в'язниці, але вони не могли б його відлякати. Тепер Новиков відставив. Він отримав історію, щоб розповісти.

Село Клетное з цивілізації на околиці Березського біосферного заповідника. Цивілізація настає тут з вантажівкою Ряпо, що приносить до клітинного хліба, ковбаси, тушкована і «рожева». Навіть в навколишніх лісах привід SUVs останніх брендів. Вони мисливці з карабінами, які подрібнюють і хочуть стріляти. Новіков живе на околиці села. Він має велику ділянку, на якій заміщений ставок, стабільний, пилосос, халат, beehives. Він нещодавно переніс в новий будинок, побудований своїми руками. Апартаменти huntsman є скромними, але багато громадян можуть заздрити їх. Новіков має номери з дуба і золи, в кожному з них особливий аромат, який дає піднятися на дерево. Сам huntsman здається виготовлений з чака або берези Schmidt. Ви не можете розбити його легко.

Михаїл в лісах Борисова тривалий час. Він працював державним інспектором, хребтом, лісником, охороняючи сусідний запас від похилів і власних босів. Його цілісність дратує багатьох місцевих посадових осіб. Рік і половина тому, в протесті, не згодні з планами розмежування захищених лісів, huntsman залишив свою роботу.

Екологічна свідомість не проявляється спонтанно у людини. Побачимо його. Новіков каже, що він повинен поставити коробку гранатів у своєму кофіні, щоб боротися з боками, які він загинув у молоді. На моїй совісті, один ведмедик, багато борів, в деякі роки загинув 7, щоб годувати сім'ю. Мозовий постріл, роя дер, занурення, мартени, лисички, шкарпетки ... Але з 1994 року я переосмисне життя, намагаючись зберегти і розмножуватися. Я здаю свою зброю. Що відбулося в 1994? Моя ферма стала міцною. Він зберіг свиней, корів, пасіар, висіває більше, ніж пшениця гречки, вівса, картоплі. Потрібні тікати для виживання пішли. Я отримую переваги - майже мільйон - як догляд за старою людиною. Одноразовий дохід доступний. Я зробив знайому ванну, що рік. У літній період ми йдемо в сім'ю в грибах і ягодах. Ви можете отримати більше 2 млн за сезон. Це зарплата.

Ягер живе на околиці села, а навколо нього ще живуть білоруські ліси. Михаїл говорить, що він навчився розуміти тварин, але не людина. Тексти пісень, а це означає: Вона все ще дивує мене, коли людина hunts для задоволення. Якщо вам потрібно годувати себе і сім'ї. Але потім досить вистачить качка або заєць. Ми приїжджаємо до полювання і попиту, мозаїки, оленя. Вони збивають все, що працює, летить і рулони. А потім пальці вболівальники, "Я отримав його." Хто ви без маркера, стріляти? Під час гонки я можу викликати мозаїку, щоб прийти до ніг. Недавній дзвінок: допомогти виводити для хороших людей. Ми повинні йти до Крупкі. Зібрав знаменитий хірург серця, з ним охолоий бізнесмен і екс-мажорний офіцер. Сплачують $100 за послуги. Складання. Про це заявив місцевий марафон. Пройди гонщики, вода повинна бути поруч, вона мозаїка під час гонки необхідно. Приходьте Я зрадився в одному місці, нічого. Я зрадився в другому. Це стає темним. Змащувати. Помешкання розташоване лише в 20 хвилинах пішки. Цей бізнесмен посидить, після чого згорнеться, все не можна вирішити. Потім чубчик мозаїка на землі. До 3:00 вранці вони роздягають. Ліцензія закрито. Ми будемо раді вітати. Лікар прийшов до мене, зняв капелюх,... Я не розумію людей, як це.

Це весна, білоруська природа, або скоріше, деякі її представники, отримали у світовий літопис новинних жартів. У Кам'янському районі «Бавар трохи чоловіка» написав навіть «Ведомості Мельбурн». Ми отримали бабсерву. У газетах і на телебаченні з’явилися різні види вчених. Бобер був обвинувачений з висихання лісів, в руйнуванні дам і, здається, може добре повісити на тварині ослаблення білоруського рубця. Але ми припинили час.

Поблизу знаходяться два сім’ї боберів. На бур’янівському родовищі, минулий невідомий пам’ятник с., спалений нацами, ми йдемо до гребені. Новіков каже, що безперешкодне екстермування боберу, який відштовхується зверху, є небезпечним препаратом, що загрожує порушенням біологічного ланцюга. Бобер і бояр, які зараз знищуються в лісах через загрозу африканського ковтача, є основою їжі для вовка. Тексти пісень, а це означає: Чи зникне вони, буде вовки?

до Забавно почути про агресивні бобери. Навіть заєць, якщо натиснути, може роздягнути живіт людина з ногами спини. Людина здається розумною істотою, але не розуміє це.

Габаритний зображення

до Лісовики говорять: бобер затоплює територію, ліс висихає. Я відповідав: і це тому, що ви здійснили відбиття, рівень підземних вод впав, продовжується дальність. - Завдяки боберу, він отримує. У нас є алетакси, менше пожеж. Не відмивайте тварину для того, що вони зробили. Дивитися. Всі загибель, враження, що війна над. Поставте речі для того, щоб не потрапити в косу з бобером.

У білоруському лісовому господарстві та мисливському господарстві оборот персоналу. Люди люблять Новиков не потоки. Вони бояться люди.

до З'явився час. Ми збираємося мисливці з лісом. Він каже мені, що якщо ви не напишіть Лесну газету, ми не будемо продовжувати контракт з вами. Я кажу, дайте їм писати так, що люди борються за цю газету. Якщо вони не можуть, то я не можу купити хорошу книгу. Він відповів: «Ви думаєте, що я не маю іншого геймера?» Будь ласка, вогонь мене. Я ніколи не займав посаду. Він працював лісувальником, майстером, помічником лісового господарства - він не тримав. Я не буду тут. Ну, головний відповідач, головне – перебування людей.

Але справа була пророкою. Я пішов. Після цього був більш ніж один геймер. В основному кладуть колишніх поліцейських. Тепер вони йдуть і просять: «Михайл Васильович, повернувся до нас». Я відповів: Уявіть, що в Білловському лісі був обраний і призначений царем. Чи міг цар зробив мисливець? Що ви робите? Один "ex" закінчив все тут, другий доданий. Поведінка стала малою і скоро буде йти. Три німці прибули недавно, захотіли стріляти мозаїку. Немає використання. У минулому мисливці знищили всі мозаїки, але що робити чоловіка, якщо вони не є? Порожні ліси.

Ми попросимо дальність, якщо він поверне працювати, якщо він був запропонований, скажеш, вісім мільйонів.

- Я не зроблю справу з моєю любов'ю. Дивитися на це. Є прохолодне джип, це прохолодно офіційне з карбідом. Його оптика круті. Відкрита ложка або бороз, на ніч. Він побив його. Перемістити на Там автомобіль поруч, його друг в ньому. Ні карбід на нього. Стопи, ріжучі тушки. Якщо він зловив, він каже, що він просто знайшов його. Як боротися з ними, можна сказати мені? Я не знаю.

- відео

Ще один момент. Моя друзі розповіли, як різні сили безпеки приходять на ліси. Три мозаїки будуть закладені протягом всього дня, і вони знову відправляться в наступний день. Вони знімаються для спорту, для задоволення. Один з снайперової гвинтівки, стада диких борів, 14 штук, покладіть її на спину. Я чув про це, і моє волосся стояв на кінці. Скільки тварин потрібно задовольняти ці потахи? й

Як ви працюєте тут? Особливо фольга, як мені. Якщо я ходию в лісі, я не подбаю, чи є багато чи мало, я підготував протокол. Деякі люди тепер кажуть, що вони були на гарматі більше, ніж один раз, вони хотіли б витягти тригер. Хто б довести, що це не випадково? Моя сестра дружини - слон. Зроблено помилку, що ви загинув довго. Один постріл від кущів, що це, мертвий чоловік. Але я завжди зробив мій кращим. Ось чому я прогулявся над лезами.

Ми прогуляємось по загустках, навколо склепіння лісу.

до У нас є підхід: навіть якщо він був обмотким, нехай лісова гнига, а не хтось кладе його в бізнес, говорить про дальність. Скільки разів скаржаться на це! Є дубове дерево, 100 років природного потовиділення, щоб виростити його. Не доторкайтесь. Нехай це гниття, 300 років позбавлення від повного перегношення. Ми майстерні! Сьогодні лісова ферма перебуває в боргі, що мама не загрожує.

Але це не просто про бос... Увечері я їдаю в озері. 10 чоловіків з вудилищами. Я бачу два клапті витягти човен. Я кажу, нехай його вниз, краще кинути його з берега. Відповідь: "Пошук рота". Ну і закрию. Гойдалка додому, забираючи пітфорки. Хто закрив мене? Виявилося, що молодий хлопець, старший лейтенант, піднімає засудження в колонію. Його батько тут. Я поясню: не тягнути катер, ви бачите, лебеді сидить на гнізді, для нього це фактор тривожності, полетіти - курчат зникне. Ні. Тоді я кажу батька цього маленького чоловіка: ти свідк, я працював у мисливському господарстві, там був звір у лісах? Був. Я пішов, ні звір. По-перше, риба була по всій Березині, з Дніпра до Палика. А потім річка процідувала сітками і кип'ятять електричними стрижнями. Ось озеро, яке я наступне, фольго. Незабаром це місце буде порожнім. Я народився тут, я не маю нічого спільного! Все правильно, я кажу. Я поверне тебе. Захищайте свою рідну природу, як я зробив. Але я тільки боїться, що п'ять більше буде випущений за першим катером, шоста прогулянка з сітку, сьомий буде електричний удар. Тексти пісень, а це означає: І ви будете залишити з нічого.

Jaeger продовжує:

- Побачання в нашій крові. Ведмед навчався їздити в велосипеді, а люди не навчалися оцінити те, що природа створила. З такого небайдужого середовища, потім народжуються начальники, директори та царі, які не мають законів, ні божественного, ні людини.

Михайло Васильович добре знає, що в лісі не існує ніяких звірів. Якщо ви налякаєте ведмедя спати в ларі взимку, вона сльозить вас, щоб подрібнити.

до До речі, ми не змогли зустрітися вже, він говорить про проходження. На зиму я пішов з другом, щоб отримати різдвяні дерева. Вирізати бітчі. Він з пилкою, я з ax. Я бачу ведмедя злетіти і піти прямо на другу, стрибаючи. Я не відчуваю себе другою. Комраде стоїть з спиною, бачить нічого. Я збираю axe і yell, "Ойдіть" Я сяю над бензопою! Готель знаходиться в декількох метрах від Jura. Я люблю, "Діти на х...!" І прокинувся сокир. Ведмедя запечена, вдарив дерево, тушку, хутро на кінці, як кулька. І пішов він. Чи можна було два...

З апексом, Новиков рубав ведмедя. Поведінка знає, чи людина боїться його або ні. Це може бути "відтворено". Неможливе прогнозування поведінки тих, хто дивився на дальність і продовжує дивитися на білоруську природу через перехрестя, відчуваючи їх непристойність. Якщо ви познайомитеся з ними на лісовому шляху, не залишаючись байдужими.

Р

Джерело: dengi.onliner.by

Категории

Смотрите также

Новое и интересное