1064
Миття посуду як політичного кредо
Фемінізм
Чоловіки і жінки рівні. Але страви необхідно мити чоловіком.
ОЦІНКА
Якщо я не промив страви в burqa, я буду кам'яну і походжу до пекти після того, як я гине.
Українська
На сімейній раді ми проголосили про миття посуду.
Суверенна дискусія
Голова сім'ї ніколи не миє посуду, адже цей варіант проголосував за 146% сімейства.
Анархізм
Всі мити власні страви. Будь-який, хто намагається зробити мене мити страви, зустрінеться з Comrade Molotov.
Трансгуманізм
Для миття посуду використовуйте посудомийну машину.
КОМПАНІЯ
Голова сім'ї говорить, що я промив стільки страв, як я можу і використовувати стільки чистих страв, як я хочу. Але якщо я не промив страви для нього, то я буду знімати.
ТЕХНОКРАТИ
Як і при митті посуду визначаються кращими посудомийними машинами.
Лібералізація
Це моє скло. Я промив, коли хочу. Не один говорить мені, що робити з ним. Я не люблю те, що ви робите з вашими стравами, але ви маєте право говорити про це.
Примітивізм
Миття посуду є основною проблемою людства. Потрібно їсти руками, від брудного грунту.
Фасизм
Чисті страви є більш цінними, ніж моє життя. Наші сусіди мають лише брудні страви, тому сусіди повинні бути загиблими. Якщо не мити посуд для голови сім'ї, я буду знищити.
капіталізм
Мій маленький брат проминув свої страви, щоб допомогти йому з домашньою роботою.
ПАЦИФІСМ
Збивання страв нічого не завдає шкоди.
Антисемітизм
Всі мої страви розфарбовані євреями!
Антиглобалізм
Світовий уряд хоче знищити унікальні традиції сім’ї, скориставшись чистими пластинами.
Монархізм
Голова сім'ї не повинен мити посуд, оскільки батько і дід ніколи не мили посуд.
Чоловіки і жінки рівні. Але страви необхідно мити чоловіком.
ОЦІНКА
Якщо я не промив страви в burqa, я буду кам'яну і походжу до пекти після того, як я гине.
Українська
На сімейній раді ми проголосили про миття посуду.
Суверенна дискусія
Голова сім'ї ніколи не миє посуду, адже цей варіант проголосував за 146% сімейства.
Анархізм
Всі мити власні страви. Будь-який, хто намагається зробити мене мити страви, зустрінеться з Comrade Molotov.
Трансгуманізм
Для миття посуду використовуйте посудомийну машину.
КОМПАНІЯ
Голова сім'ї говорить, що я промив стільки страв, як я можу і використовувати стільки чистих страв, як я хочу. Але якщо я не промив страви для нього, то я буду знімати.
ТЕХНОКРАТИ
Як і при митті посуду визначаються кращими посудомийними машинами.
Лібералізація
Це моє скло. Я промив, коли хочу. Не один говорить мені, що робити з ним. Я не люблю те, що ви робите з вашими стравами, але ви маєте право говорити про це.
Примітивізм
Миття посуду є основною проблемою людства. Потрібно їсти руками, від брудного грунту.
Фасизм
Чисті страви є більш цінними, ніж моє життя. Наші сусіди мають лише брудні страви, тому сусіди повинні бути загиблими. Якщо не мити посуд для голови сім'ї, я буду знищити.
капіталізм
Мій маленький брат проминув свої страви, щоб допомогти йому з домашньою роботою.
ПАЦИФІСМ
Збивання страв нічого не завдає шкоди.
Антисемітизм
Всі мої страви розфарбовані євреями!
Антиглобалізм
Світовий уряд хоче знищити унікальні традиції сім’ї, скориставшись чистими пластинами.
Монархізм
Голова сім'ї не повинен мити посуд, оскільки батько і дід ніколи не мили посуд.