мільярди доларів

Засновник Duty Free. Він становить 81 років і зробив фортуню від $7.5 млрд. У той же час він не має автомобілів, мухує економ-класу, живе в оренду квартиру. Хокче Feeney wears a $15 електронний годинник і сорочка з крамницею. У своїй історичній батьківщині, Ірландії, він буде помилковим для американського туризму. Він віддає перевагу вечерям в ресторанах, кравецьках - магазинах споживача, він використовує метро або таксі.

Якщо це не за те, що він дав більше $6 мільярдів до благодійності протягом останніх 30 років. Ці гроші були проведені на освіті, охороні здоров'я, наука, обслуговування годуючих будинків в США, В'єтнам, Австралія, Південна Африка, Ірландія, Бермудські острови. Він не має намір зупинитися і планує дати всі залишилися гроші, щоб зробити справи.

Тим не менш, ця екстравагантна багата людина не зацікавлена не тільки в грошима, але і в полум'я: віддаючи свої мільярди, він намагався залишитися в тіні, і за перші 15 років він зробив це досить успішно, тому що ніхто не знав про його благодійну діяльність. Після цього Фенен був дуже скромним. До 2012 року не більше 5 інтерв’ю.

Chuck Feeney - дивовижна людина. Почати свій бізнес знизу, він зміг побудувати компанію 200 співробітників в 27 країнах протягом декількох років. Його дохід виріс на величезній швидкості, хоча більшість з них вирушила до свого благодійного фонду.

"Я знайшов, що ви отримуєте багато задоволення, коли ви даєте свої гроші і дивись щось, як лікарня виходить з неї. Це логічно вкладати гроші в хороших деедах, і не покласти в банківський рахунок і дозволити Вам накопичуватися і накопичуватися, говорить Фенен.

Законодавство Як зробити хороше життя.