Музей «Рабочий квартал Амури»

У Московській області в Північно-Західному напрямку є дивовижне і цікаве кінопошта.

Автор пише: Я можу сказати трохи про це в цілому, крім того, що він був побудований як декорація для фільму «Новіти вантажного експедитора секретної канцелярії», це детективна серія, перш ніж потрапити на це місце, я навіть не чув про цей фільм. І тепер, після декількох днів після відвідування я не мав бажання дивитися цей фільм. Нема прокоментувати тут, будівлі не мають ніякої історії, або потрібно дивитися фільм. Все, що я знаю, що місто зображено Vyborg 19 століття. Я не знаю про 19-му, але це не схоже на 20 століття. Чудове місце для весільної фотографії, але ціни вже набагато більше, ніж просто візит. Звичайні витрати на відвідування 150 п/ос.

Ми на нашому шляху до судна.

р.

Сходження на судно, ми підемо безпосередньо до житлових кварталів, до речі, навколо копти з нібито водою, для її відсутності, він був порожнім.

Мости кидають через м'ясо.

Міський зал і центральна площа.

У центральній площі можна вводити деякі будівлі, але в основному вони просто ящики без входів.

Торгові рядки

До речі, я забув, щоб перевірити те, що камін виготовлений з, але я підозрю, що він також виготовлений з фанери, тобто його не дуже можливо спалювати.

Вхід до каплиці

Це насправді каплиця.

Гойдалка повністю діє

Навіть черепиці виглядають більш Природні, MGG, які я дівчині?

Р

Ще одна площа, з виконанням землі

Я також зустрівся з моїм гілотином тут.

Ні, добре, з правильною фантазією, звичайно, можна взяти фанери для каменю.

Твитнуть

Ось тільки вулиці, це маленька життєрадісність, що переросла з травою.

Вид центральної площі з другого поверху одного з будинків, які я називав Таунхол, один з номерів досить номер.

Вулиця кав'ярня

5905990р.

Не було достатньо холодного пива.

Ми будемо говорити про те, що ми на кордоні.

4288077,00 гривня

Навіть при в'їзді є шинка, де можна купити плівку, яка була знята в цьому чудовому місці і сувенірах і прохолодних, неалкогольних напої.

Габаритний зображення

Джерело: anthony-bf.livejournal.com