Весілля після 70 років

У 1940-х роках, але Друга світова війна перепліталася, потім батьки дівчини, які приховали листи з фронту.
Але любов Боба і Берні був настільки міцним і привабливим, що вони все ще змогли зустрітися і одружитися.

Зустрілися і починали знайомства, коли дівчина склала 14 років і молодий чоловік був шістнадцятий. «У нас згадували деякі з’єднання», Ми пішли на прогулянку, і я думав, "Чому людина я збираюся провести решту мого життя." А потім ми не поцілунали. й

Тоді у відносинах закоханих переплітається Друга світова війна – Боб пішов на фронт, а 18-річний Берні служив медсестри для сортування поранених в RAF. Молодих людей написав листи один одному, але потім повідомлення від Боба припинили.

Як виявилося пізніше, чоловік написав листи до свого улюбленого, але вони були приховані батьками дівчини, які вважали, що він не був її батьком. Після війни Гумфрейс одружений і батько два діти, Берні також одружені і пішли в Нова Зеландія, де вона мала три дітей.

У 2011 році дочка Берні відкрила, що Гумфрейс був живим в Англії. Берні і Боб контактували один з одним на телефоні. “Коли я забрав телефон, він негайно запитав мене, що сталося мені, що він зробив неправильно”, - сказав він. «Я нічого не скажу, я просто кричав. й

Діти Берні допомогло мамі повернутися в Англію. Ця субота, 89-річна людина і 87-річна жінка одружилися.

"Ми відчуваємо молодий, - сказав він. Ми можемо тільки жити один рік разом, але це рік ми ніколи не мали. Ми як старі, так і з проблемами зі здоров'ям, але це виглядає так, як ми ще 18 років. Щастя все. й

Джерело: Новини2day.ru