Факти з коментарями 4 000 р.

Кожна людина починає своє життя, як ас, вона утворюється у вугрі першого.
Я. Тексти пісень, а це означає: І тоді більшість людей дивляться, чому вони були у всіх своїх життів. У нас є. До цього виростає.

Слина людини містить естетичний опірфін, який в шість разів більш потужний, ніж морфін.
You gotta лизати його. Або, якщо ви не маєте достатнього, позичальника. Всі права?

Середня Американка виробляє 10000 галонів слини в житті, про той же рік обсяг витоків в середньому американському будинку.
Я знаю, хто його приймати. Людина, вони мають долари і слину.

Більше золота можна витягти з тонни персональних комп'ютерів, ніж 17 тонн золотої руди.
Хто! Де знаходиться найближчий відвал?

Золото розчиняється в океанах світу, варто оцінити $ 475 трильйон – близько тридцять разів на національний боргу США.
Я сподіваюся, що це ще не знаю.

У 1917 р. Джон Д. Рокефеллер (1839–1937) міг захопити весь національний боргу США з кишені. На сьогоднішній день, Білл Гейтс вся фортуна (нар. 1955 р.) охоче покривала два місяці.
Неправильні мільярдери пішли. Майнінг.

Є близько 6 900 мов, але більше половини населення світу говорять двадцять.
Я. П'ятий з них віддає перевагу китайці. Дивний.

У 2011 році тільки дев'ять з 62 власників квартир у Hyde Park 1, Лондон, найбільш дорогий житловий район, оплачується будь-який комунальний податок.
Ми знайшли щось для сюрпризу. Якщо ви ходите на Rublyovka або на Koncha Zaspa, то я думаю, буде ще менше платників.

У Британських Віргінських островах зареєстровано понад 600 000 компаній (в тому числі 25 з квартирами в парку Hyde 1).
Що я можу сказати? Активні британські Віргіни (або Віргінські Британські?) клімат, ймовірно, працює.

На Землі є 4800 видів жарозів, і лише один говорить: «риббіт. й
Чи був, що заспокійливий?

Тваринницька група людей для етичного лікування тварин говорить корови можуть постраждати приниження, коли люди сміються на них.
Я знаю трохи себе. Вони закривають, вони перестають давати молоко. Горючий, короткий.

51% британських жінок під 50 ніколи не був одружений, подвійний номер у 1980 році.
Вибрано цікавий віковий рівень. Що таке відсоток людей до 20 років? Про 50?

Загублений 40 відсотків електроенергії Пакистану, половина його вкрадена. Коли відбувається електропостачання, яке відбувається регулярно в країні, локалізи крадіжають дроти.
Я думаю, що це не без нас. Як виглядає картина.