Російські ідоли відомого Арнольда Шварценегера

Російські ідоли відомих культуристів і акторів з США - Арнольд Шварценгер.

р.

Arnold Schwarzenegger - це ідол мільйонів російських хлопців 80-х і 90-х років, і в цей день є idol для багатьох. Він являє собою зразок привидної фізичної особи, що уособлює відвагу «екрану».
На стінах, коли вони були молодими. Його двадцять разів перезнімають фотографії, прикрашені в усіх підвалах спортивних клубів. Його косички і виглядають дійсно зроблені хлопці, чоловіки, змушені натягнути три години бар, виготовлений з брухту з викрученими на кінцях гальмових колодок з локомотивів.
Він мав шанс стати президентом США. Але, на жаль, за Конституцією, хто не народився в Америці, не може бути головою держави.
Подумав, хто був героям Арнольда? Хто дав йому стимул? У скелястому приміщенні Шварценгера висять плакати?
Українська Юрій Власов, Василь Алексєєв та Леонід Яботинський. Не знаю цих імен.

Юрій Власов

Людина легенди! Великий герой! Рольова модель для всього покоління людей по всьому світу.

У 1960 році на римських Олімпійських іграх спортсмени встановили чотири рекорди серед важковаговиків. Шведська газета Idrottsbladet писав: Власов - відчуття! Його виступ був настільки приголомшливим, тому казково неординарний, що жодна подія в історії Олімпійських ігор може її відповідати. У світі спорту, ніхто не був настільки великим і доступним. Він є справжнім спортсменом і блискучим представником його народу. й
Під час професійної кар’єри він встановлює 31 світові рекорди. 1960 Олімпійський чемпіон з важковаговиків. Переможець срібної медалі 1964 р. Олімпійські ігри. Прапор збірної СРСР на відкритті та закриття 1960 Олімпійських ігор, відкриття 1964 р. Чемпіон світу 1959, 1961-1963 рр. Чемпіон Європи 1959-1964 рр. Чемпіон країни 1959-1963 рр. Світовий рекордний тримач в 1959-1967 рр. Після виходу спорту він залишив майбутнім ваговикам унікальну навчальну систему, розроблену ним.

Щоб зрозуміти, скільки поваги Власова в СРСР, досить дізнатися про це справи: в 1961 році телебачення запрошувало трьох легендарних людей в студію - космонавтики Юрія Гагаріна і Німецький Тітов, а спортсмен Юрій Власов. Ґагарін і Тітов вперше приїхали і чекали на початок зйомок, сидячи на дивані. При вступі капітана Юрія Власова, два величі миттєво стрибали і розтягували на стенді "Втеча!"
Власов і Шварценгер зустрілися у 1961 році у Відні на чемпіонаті світу з вагових підйомників. Подруга Власова, австрійський ваговик Heltke, попросив «посмертній підтримці» свого 13-річного студента. Шварценгер згадав цю зустріч для життя. У 1988 році прийшов до Москви, щоб знімати плівку Red Heat. Перше, що я відвідував Власов. На фото представлена Schwarzenegger до російського героя написано: «Юрі Власов, мій ідол, з любов'ю і луком. й

Леонід Іванович Яботинський

Ще одна людина легенди. Дворазовий чемпіон Олімпійських ігор - 1964 і 1968 (в 1964 р. переміг сам Власов). Протягом чотирьох років працював титулом «найсирішого чоловіка на планеті» ( Чемпіон світу 1964-1966, 1968). Чемпіон Європи - 1966, 1968. Чемпіон СРСР - 1964-1969 рр. тримач світового рекорду - 1963-1970 рр. Встановити 21 світові записи.

«Я шукаю тебе з дитинства. Навіть під час Токіо Олімпійських ігор, хоча були американці Сханьські та Губнер. Я бажав вас виграти, сказав Яботинський Шварценгер під час зустрічі в Сполучених Штатах, де Яботинський прийшов на запрошення Арні.

Василь Алексєєв

Олімпійський чемпіон з вагового підйому 1972 та 1976. Чемпіон світу восьмого часу. шестиразовий чемпіон Європи. Чемпіон СРСР. Переможець 80 світових записів та 81 записів СРСР!

Він відкрив епоху «шістсотих», першим завойовує шість сотень кілограмових вершин.
У 1970 р. Кубок світу США він замінив американський суперник Йосеб Дубе, який обіцяв «захопити комуністів». Алексєєв підняв 500-пунд бару, шести-ти американський зал стояв і дав радянський спортсмен стоячої овації! Вони захоплювалися і зачепили, якби їх спортсмен виграв!

Продовжив свою кар’єру в якості головного тренера національної команди СРСР. Він налаштував черговий рекорд на весь час – жодному учаснику національної команди постраждав єдиний поранення, і ніхто не отримав нульовий бал у змаганнях.
І хто знає, чи буде Залізна Арні, що він стане, якщо наші хлопці були в кіно, теж? Він може стати відомим, але більшість світу буде поділятися з героями!

Зал «Стадталлле» був упакований. Збіг найсильніших людей на планеті був коронований чемпіонатом з ваговиків у 1961 році. Перед тим, як вийти на платформу, наш легендарний Юрій Власов підійшов до своєї довгоочікуваної австрійської Heltke і сказав, що він мав дуже сильний хлопчик. І що якщо Власов морально "пами" він буде дуже... Ти будеш хорошою дитиною.
Коли пристрасті на майданчику підпорядковано, Юрій Петрович очолив тонку, довгоочікувану істоту тринадцяти років. «Для нього я був схожим на силу, він був у любові», – згадував зустріч Власова. Я сказав багато всіх сортів слів до нього, потім - Я був у великій спеку, і, ймовірно, тому вони дуже переконливі: ніколи, в будь-якому жирі, неприємності, хребта пошкоджена, рука зламана - не відступати! Практика і перемога завжди будуть вашими. І слава. У вас є велика кісточка, м'язи, вигляд. Головне в спорті не можна перемагати!
... У 1988 році Власов отримав виклик і поінформував, що Шварценгер, закінчився зйомки Red Heat, не хочу літати, поклавши квиток, поки він побачив його.

р.

З великим сюрпризом я бачив Юрію Петровичу цей величезний чоловік, який нагадав йому зустрічі на Кубку світу у Відні. Після довгого розтягу Власов запам'ятався. Шварценгер сказав: Ви знаєте, ваші слова визнали своє життя. Я став чемпіоном після цього, і я одружився Марія Креівер Кеннеді клан. Речі пішли по-різному для мене, так що я вважаю вам свого роду, що я оминув все. У пам'яті цієї зустрічі наш чудовий спортсмен і письменник-громадець має фото ідолу молоді 80-х з наступним написом: «Юрі Власов, мій ідол, з любов'ю і луком. й

Арнольд заявив про зустріч: Це була як дитина, коли мій друг і я прийшов до Відня у 1961 році для чемпіонату світу з вагового підйому. Ми ввели в гардеробну. І тут я бачив Власов. Він був свого роду непереможливим. Все правильно, він був мій idol коли-небудь. Я навіть помітив руки потім. В цілому, щоб бути відвертим, завдяки йому він взяв ваговий підйомник, а потім спортивну гімнастку. Він завоював чемпіонати багато разів. Я завжди був Власов мій бік. Я полетів до Москви з ідеєю зустрічі цього легендарного чоловіка.