Школярка перетворює себе в ходьба скелет

Анорексічний пацієнт, який був настільки близьким до смерті, що її мати навіть відвідав траурний дім, щоб вибрати труну для своєї дочки, вдалося подолати хворобу і отримати ступінь магістра цього року.

6423766

Rowena Buxton-Henderson - 26 років. Дівчина розробила захворювання після 13-річної шкільної сестри, зважуючи її, сказала, що вона необхідна для схуднення. У цей час Ровна зважила 105 кілограмів. Її вага була дійсно над нормальною, але приниження інциденту так погано травмувала дівчину, яка почала боятися їжі.

Rowena (праворуч) з її браткою на 9

Ровна майже припинила харчування, і її обсесія з дієтами досягла точки, що школярка повинна бути госпіталізована.

Дівчина була так хвора, що коли її вага знизилася до 35 кілограмів на висоті 1,82 метрів, її матері, Кароліна Гендерсон, почала готуватися до смерті своєї дочки.

У віці 16 років Rowena було розміщено сім місяців в спеціалізованій клініці, де лікуються люди з порушенням харчування. Лікарі в стаціонарі повинні харчуватися її через трубку, але вона продовжує схуднути.

Про свою перемогу над захворюванням Ровна Букстон-Гендерсон вирішила розповісти тільки після закінчення Університету Манчестера з ступенем магістра з медичної хімії.

«Я втратив найцінніші роки життя. Лікарі навіть мали відродити мене. Медсестра сказала, що потрібно їсти деякі цукру і дав мені деякі таблетки глюкози. Перше, що я думав про кількість калорій, які я збираюся їсти, говорить Ровна, яка зараз важить 60 кілограмів.